Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Με έναν «Σωκράτη» να τρέχει!!

Παρατηρήσαμε σχετικό ενθουσιασμό στις τάξεις φιλάθλων της Αρσεναλ μετά την απόκτηση και του Σάντι Καθόρλα. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.
Με έναν «Σωκράτη» να τρέχει
Συζητήσεις περί αύξησης δυναμικής, περί καλύτερων προοπτικών επιτυχιών στη σεζόν που έρχεται και όλα αυτά τα καλοκαιρινά.
Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Ισπανός. Σύγχρονο χαφ, με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ. Πολύ καλός επιθετικός και ο Ολιβιέ Ζιρού που επίσης αποκτήθηκε απ' τους «κανονιέρηδες». Εστω και αν δεν τον έχουμε δει, ώστε να τον κρίνουμε, σε άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα. Ούτε καν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Καλός μεσοεπιθετικός και ο Λούκας Ποντόλσκι.
Τελεία εδώ. Αυτούς τους τρεις έχει αποκτήσει ως τώρα η Αρσεναλ. Ολοι τους ικανοί να κολλήσουν στο επιθετικό παιχνίδι των Λονδρέζων και να αυξήσουν τις επιλογές αυτών για τις αντίστοιχες θέσεις της ενδεκάδας. Τι δεν έχει αποκτήσει η Αρσεναλ; Αμυντικούς. Ποδοσφαιριστές που θα καταστρέψουν το αντίπαλο παιχνίδι, που θα κρατήσουν το ρυθμό όταν χρειαστεί, που θα προφυλάξουν τα μετόπισθεν απ' τις αντεπιθέσεις της όποιας μικρομεσαίας ταμπουρωθεί στο «Emirates» και κάνει ζημιά.
Για το επιθετικό μέρος, εκτός των τριών νέων, υπάρχουν ακόμα οι Τόμας Ροσίτσκι, Μίκελ Αρτέτα, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Θίο Γουόλκοτ, Αλεξ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Αντρέι Αρσάβιν, Ζερβίνιο, Μαρουάν Σαμάκ, Νίκλας Μπέντνερ. Για το κέντρο της άμυνας οι Περ Μέρτεζακερ, Τόμας Βερμάελεν, Σεμπαστιάν Σκιλασί, Γιοάν Ντζουρού. Βοήθειά μας δηλαδή. Για τα άκρα της άμυνας, ο Μπακαρί Σανιά και... τέλος δεξιά, οι Κίεραν Γκιμπς και Αντρέ Σάντος αριστερά.
Ας επαναληφθούμε λοιπόν. Ο Αρσέν Βενγκέρ στην Αρσεναλ είναι σαν τον Τόμας Σάαφ στη Βέρντερ Βρέμης. Θα κάνουν το (επιθετικό) δικό τους και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει πίσω. Οπως τρέχει και δεν φτάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη Βρέμη, έτσι και στο Λονδίνο. Κάποιος «Σωκράτης» θα τρέχει (ανά περίσταση) και δεν θα φτάνει.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: