Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ηλιάδης τέλος!!

Ηλιάδης τέλος
Όσοι περίμεναν και εναπόθεταν τις ελπίδες τους για την εμπλοκή του Δημήτρη Ηλιάδη στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να στρέψουν αλλού τις ελπίδες τους. Ο επιχειρηματίας, με επιστολή που έστειλε αργά το βράδυ της Τρίτης, ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να εμπλακεί με τους «κιτρινόμαυρους», λόγω των χρεών που έχουν συσσωρευτεί στον σύλλογο, πως ενδέχεται να ασχοληθεί στο μέλλον και πως πριν είκοσι χρόνια έδωσε πολλά λεφτά για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Επιχείρησα να βρω βιώσιμη διοικητική λύση για την ΠΑΕ μετά από συνάντηση που είχα με μέλη της διοίκησης της ΚΜΑ, αλλά και λόγω της αγωνίας μου για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη.

Από την πρώτη στιγμή που εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου είχα μία και μόνο στόχευση: Η λύση αυτή να είναι βιώσιμη με υγιείς τρόπους και όχι με διάφορα τρικ ή τακτικές οι οποίες είναι χρονοβόρες, έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα και δεν εκφράζουν την πλειονότητα της οικογένειας του Άρη.

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να δυναμώσω οικονομικά τη διοικητική μου ομάδα, ώστε να καταθέσουμε μία αξιόπιστη πρόταση στην Κ.Μ.Α.

Κινήθηκα μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ώστε να μη δημιουργήσω πρόβλημα στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τα οικονομικά στοιχεία που πήρα στα χέρια μου τη Δευτέρα 06/08/2012, μου φανέρωσαν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια, μέσα στον αρχικό μου σχεδιασμό, δεν θα είχε καμία τύχη, γιατί το χρέος, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι διαχειρίσιμο. Μπορεί το μπάτζετ που διαθέτουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, να είναι σημαντικό μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει ο Άρης, αλλά, συγχρόνως, φαντάζει μικρό για να δώσει βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση στην ΠΑΕ.

Είχα ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα εμπλοκής μου στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης ότι θα αποφασίσω με γνώμονα τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Απέναντι σε κάτι που αγαπάω δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω τυχοδιωκτικά, όπως ενδεχομένως να έχουν κάνει κάποιοι άλλοι στο παρελθόν ή ίσως επιχειρήσουν να κάνουν στο μέλλον. Παρόμοιες λογικές είχαν ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται στα όριά της.

Πριν από 20 χρόνια, απέδειξα εμπράκτως την αγάπη μου για τον Άρη ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια, διοικώντας την ΠΑΕ σε επίσης δύσκολες και οριακές στιγμές.

Εάν στο μέλλον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, ίσως επανέλθω μαζί με τους συνεργάτες μου.

Τελειώνοντας, δηλώνω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, με οποιοδήποτε τρόπο ,να καπηλευτεί την προσπάθεια που έκανα συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες μου, παρακινούμενος απλώς και μόνο από την αγάπη μου για τον Άρη.

Δημήτρης Ηλιάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: