Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ζήτησε να φύγει ο Γιορέντε!!

Ζήτησε να φύγει ο Γιορέντε
Τάσεις φυγής από τον Φερνάντο Γιορέντε. Σύμφωνα με την βασκική τηλεόραση, ο 27χρονος επιθετικός ζήτησε από τη διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο να αποχωρήσει για μια ομάδα που θα αγωνίζεται το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αν όντως το ρεπορτάζ ισχύει, τότε σίγουρα θα είναι μεγάλο το σοκ για τους Βάσκους, καθώς θα κληθούν να αποχωριστούν το πολύτιμο επιθετικό τους «εργαλείο».

Για τον Φερνάντο Γιορέντε έχουν ενδιαφερθεί αρκετοί σύλλογοι ανά τα χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την αγαπημένη του Μπιλμπάο. Αυτά όμως μέχρι τώρα. Καθώς, όπως μεταδίδει το «ETB», ο Βάσκος φορ ζήτησε από την ομάδα του να αποχωρήσει, καθώς θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα, όπου θα πρωταγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς ο βασκικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι έγινε πρόταση στον Γιορέντε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, έναντι 4.5 εκατ. ευρώ το χρόνο, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Δείγμα του ότι ο Γιορέντε έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει, ώστε να βρει μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: