Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αγώνας.... δρόμου για Δημητρέλο!!

Σειρά επαφών έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Αγώνας.... δρόμου για Δημητρέλο
Πρώτος στόχος του παράγοντα της Ένωσης είναι να πάρει ο σύλλογος προσωρινή φορολογική ενημερότητα, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με ανθρώπους της ΦΑΕ Αθηνών, ώστε να συζητηθεί το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Συγκεκριμένα η επαφή του Ανδρέα Δημητρέλου θα γίνει με τον Στραύρο Καββαδία, εξηγώντας του ότι ο «Δικέφαλος» δεν είναι σε θέση αυτή την στιγμή να καταβάλει το 1,25 εκ. ευρώ που απαιτούνται. Στον αντίποδα θα του προτείνει να δεχτεί μία προκαταβολή της τάξης των 400.000 ευρώ και μόνο σε περίπτωση που αυτή γίνει δεκτή θα μπορεί η ΑΕΚ να ελπίζει ότι στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, να σφραγίσει εισιτήρια.
Επαφές με Πιλάβιο και Ιωαννίδη
Από εκεί και πέρα, ζήτημα που επίσης «καίει» την Ένωση, είναι αυτό της φορολογικής ενημερότητας και στο πλαίσιο της εξεύρεσης μίας λύσης, θα υπάρξουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, καθώς επίσης και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Με δεδομένη πάντως την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, το να δοθεί η λύση από την Πολιτεία, δεν φαντάζει ως αρκετά πιθανό σενάριο.
Παράλληλα ο Θωμάς Μαύρος είχε επαφή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, όπου και του ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να πάει πίσω η αποπληρωμή του δανείου που είχε πάρει ο σύλλογος από τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι. Συγκεκριμένα ο «Δικέφαλος» είχε λάβει 1,75 εκ. ευρώ από τον Σαουδάραβα, ο οποίος έχει πάρει προς το παρόν πίσω μόνο τις 600.000 ευρώ. Ο Νικολαϊδης είπε στον Μαύρο ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι, αφού αυτό είναι θέμα που πρέπει να λυθεί από τους δικηγόρους των δύο πλευρών, τονίζοντας πάντως ότι τον στηρίζει απόλυτα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: