Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ινιέστα: «Στόχος μας το Σούπερ Καπ»

Ινιέστα: «Στόχος μας το Σούπερ Καπ»
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας αποτελεί πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα. «Πρώτος μας αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να κλείσουμε με τον ίδιο τρόπο τη χρονιά», τόνισε ο διεθνής χαφ. Επίσης, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία στάθηκε στην επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα στη συνέντευξη Τύπου

Για την επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ

«Μας έχει δώσει μεγάλη χαρά, επειδή θέλει να παίξει και αισθάνεται καλά. Αυτά είναι ευχάριστα νέα για εκείνον και τους δικούς του ανθρώπους, την ομάδα και τους οπαδούς της. Βλέποντας ότι έχει τόση ενέργεια είναι τεράστια η χαρά μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά, υγιής και σύντομα θα μπορεί να είναι μαζί μας».

Για τους επικείμενους αγώνες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Χρειάζεται να δώσουμε σημασία στον Σούπερ Καπ Ισπανίας, αφού είναι ο πρώτος τίτλος που διεκδικούμε για τη φετινή σεζόν. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα σημαντικός. Σε κάθε περίπτωση δεν θα κρίνει τη σεζόν, όμως είναι μέσα στους στόχους μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας για να κερδίσουμε».

Για τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος διαδέχθηκε τον Πεπ Γκουαρντιόλα

«Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά τώρα δεν έχει τις ίδιες ευθύνες. Φέτος υπάρχει περισσότερη πίεση, αφού κάθε χρόνο θέλουμε περισσότερα. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να κλείσουμε με τον ίδιο τρόπο τη χρονιά».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: