Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

«Πάτησαν» Ελατοχώρι!!

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκίνησε. Στο Ελατοχώρι Πιερίας βρίσκεται από χθες και μέχρι τις 17 του μηνός (είναι μάλιστα και η μέρα που θα γίνει γνωστή η απόφαση της Football League) η αποστολή του Ηρακλή, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πάντως, είναι γεγονός ότι η ομάδα συνάντησε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Χαρακτηριστικά, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας άγγιξε τους 37-38 βαθμούς, κάνοντας έτσι τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ολοένα και πιό δύσκολες. Από εκεί και πέρα; Ο Γιώργος Στράντζαλης ανακοίνωσε το πρόγραμμα στους παίκτες του, που περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, αλλά και έξτρα ομιλία κάθε βράδυ.

Βέβαια, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι το πρόγραμμα της ομάδας αναμένεται να διαφοροποιείται μόνο τις ημέρες, όπου θα υπάρξουν φιλικές αναμετρήσεις. Το πρωινό εγερτήριο αποφασίστηκε για τις 07.45 και η πρωινή προπόνηση, θα ξεκινάει στις 08.30. Το πρωινό θα είναι προγραμματισμένο για τις 10.45, ενώ το μεσημεριανό ορίστηκε για τις 14.30. Αποφασίστηκε και απογευματινό σνακ στις 17.15, με την προπόνηση το απόγευμα να ορίζεται για τις 18.45. Το δείπνο είναι στις 21.00, η ομιλία στις 21.45 και η ανάπαυση για τις 23.00. Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός συνεχίζεται, σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνιστεί η ομάδα, «ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος», λένε χαρακτηριστικά οι διοικούντες του.

Τους υποδέχθηκε ο Ηλιάδης

Αρκετοί πρώην παίκτες του Ηρακλή, συνεχίζουν την καριέρα τους στην Κέκρυρα (όπως είναι οι Γιάντσης και Ηλιάδης, αλλά και ο Αγρίτης, που έχει κάνει προσφυγή). Ο Ηλιάδης, μάλιστα, ήταν αυτός που υποδέχθηκε την αποστολή του Ημίθεου στο λόμπι του ξενοδοχείου και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με αρκετούς από τους παίκτες των «κυανόλευκων». Η ομάδα των Φαιάκων διαμένει εξάλλου στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ηρακλή και μέχρι να φύγει η αποστολή της από το Ελατοχώρι, οι παίκτες του Ημίθεου θα χρειαστεί να μείνουν σε τρίκλινο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: