Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Στο «τραπέζι» η ανανέωση Κατίδη – Διούδη!!

Στην Ιταλία είχε γίνει το πρώτο βήμα. Χθες έμελλε να γίνει και το επόμενο. Ο λόγος για τη συνάντηση της πλευράς του Άρη με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Κατίδη, Θεόφιλο Καρασαββίδη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «κίτρινης» ΠΑΕ το απόγευμα.
Συγκεκριμένη οικονομική πρόταση από πλευράς Άρη δεν κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα, αλλά οι δύο πλευρές δεν έκρυψαν πως η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και γι? αυτό πέραν της πρόθεσης για ανανέωση με τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, τέθηκε θέμα πρόωρης αναθεώρησης των οικονομικών όρων του συμβολαίου και του Σωκράτη Διούδη, που η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσε την «αποκάλυψη» της προετοιμασίας.

Ο Άρης λοιπόν μετέφερε στον εκπρόσωπο των παικτών την πρόθεση του να ανανεώσει τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές, με εμφανώς βελτιωμένους όρους, με συμβόλαια που θα τους «δέσουν» για δύο και τρία ακόμη χρόνια αντίστοιχα, αλλά και με εμφανώς ανεβασμένες ρήτρες, που θα προασπίζονται περισσότερο τα συμφέροντα του συλλόγου σε ενδεχόμενο πώλησης τους σε ομάδες του εξωτερικού.

Πρότεινε Έλληνα ποδοσφαιριστή

Μιας και η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο γνωστός ατζέντης σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε στον Άρη Έλληνα ποδοσφαιριστή –κάτω των 24 ετών- που εκπροσωπεί ο ίδιος, που κατά τη γνώμη του μπορεί να ενισχύσει την ομάδα και να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία. Άλλωστε όπως έχει γράψει το «Μ» το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να έχει ατονήσει η περίπτωση του Άγγελου Σικαλιά, μιας και η Δόξα Δράμας, δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το αν δεχθεί τελικά την πρόταση για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, με τα έσοδα να πηγαίνουν μισά-μισά στις δύο ομάδες και τελικά να επιτρέπεται στον 23χρονο μπακ να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, που δείχνει άλλωστε να αποτελεί και την κύρια επιθυμία του. Στο μεταξύ χθες, δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεση του Μίτσελ από τη Μπενφίκα, με τους «κίτρινους» να αναμένουν την απόφαση του προπονητή των «αετών» Ζορζ Ζέσους, προκειμένου να δουν αν θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: