Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τα φαβορί στο ύψος τους…!!

Τα φαβορί στο ύψος τους…
Όλα τα φαβορί, εύκολα ή δύσκολα, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του γυναικείου τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την ερχόμενη Πέμπτη, μέσω των προημιτελικών της 30ης διοργάνωσης. Η Γαλλία έκανε τη μεγαλύτερη «ανατροπή», επικρατώντας με 71-68 της Τσεχίας, ενώ έχανε με δέκα πόντους στη λήξη του τριαντάλεπτου, όμως με ένα απίθανο επιμέρους σκορ 30-17 στην τέταρτη περίοδο, πήρε την πρόκριση. Κορυφαίες των νικητριών ήταν οι Ντιμέρκ με 23 και Μιγέμ με 14 πόντους.

Αντίπαλός της στον πρώτο ημιτελικό θα είναι η Ρωσία, που νίκησε δύσκολα με 66-63 την Τουρκία στα τελευταία λεπτά, σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Κορυφαία των πρώην Σοβιετικών ήταν η Χάμον με 19 πόντους.

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κίνα η Αυστραλία, επικρατώντας με 75-60 με εκπληκτικό 20-8 επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο. Κορυφαίες των νικητριών ήταν οι Κάμπατζ με 17 και Τζάκσον με 12 πόντους.

Στους «τέσσερις, τα «καγκουρό» θα τα περιμένουν οι ΗΠΑ, που σάρωσαν τον ανήμπορο Καναδά με 91-48, έχοντας +21 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Κορυφαίες των παγκόσμιων πρωταθλητών ήταν οι Φόουλες και Πάρκερ με 12 πόντους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: