Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Χρειάζεται χημεία με Σαββίδη!!

Το μεγάλο θέμα του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από το ιδιοκτησιακό. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Χρειάζεται χημεία με Σαββίδη
Όλες οι άλλες ειδήσεις για την ΠΑΕ και την ομάδα θα είναι πολύ μικρές μπροστά σε εκείνη την ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί και επίσημα ότι ο… επιχειρηματίας θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.

Όπου… επιχειρηματίας, εκεί και Σαββίδης. Ο ομογενής που εμφανίστηκε φουριόζος τον περασμένο Μάιο, ξεπέρασε με ευκολία το «εμπόδιο» Καμπάνη και αφού έδωσε τα πρώτα δανεικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με την ΕΕΑ και τώρα βρίσκεται μία ανάσα από την υλοποίηση του αρχικού σκοπού.

όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ (όλη η οικογένεια και όσοι τον εκφράζουν ή τον υποστηρίζουν) περιμένουν με ανοικτές αγκάλες τον Σαββίδη. Η εποχή της αυτοσυντήρησης πέρασε και πλέον τα εκτός ΠΑΟΚ κεφάλαια είναι απαραίτητα για να καλυφθούν χρέη του παρελθόντος, αλλά και να προκύψει μία ανάπτυξη κατά το μέλλον.

Μακάρι ο Σαββίδης να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Μακάρι να μην μπλέξει τον ΠΑΟΚ σε πιο σοβαρές περιπέτειες, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται οι εσωτερικές αντιστάσεις έχουν χαλαρώσει.
Γι' άλλη μία φορά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτός ο επιχειρηματίας δεν είναι… Μπατατούδης. Και δεν πρέπει να βιαστούν και να απαντήσουν… «Ευτυχώς που δεν είναι». Είναι πολύ συντηρητικός. Δεν κάνει… χατίρια. Είναι σε μία απόσταση. Έχει άλλη νοοτροπία που δεν είναι πολύ κοντά σε ό,τι έχει συνηθίζει ο Έλληνας οπαδός και ο ΠΑΟΚτσής. Η στάση του στις τελευταίες πωλήσεις παικτών του «Δικεφάλου», φανερώνει και την προσέγγιση που έχει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πολλοί αναρωτήθηκαν: «Μα τι κάνει; Γιατί δεν αντιδράει;». Αυτές είναι λεπτομέρειες για τον Ιβάν Σαββίδη.

Με βάση όλα τα παραπάνω ένα πράγμα θα πρέπει να εύχονται οι υγιώς σκεπτόμενοι ΠΑΟΚτσήδες. Να βρεθεί καλή χημεία του επιχειρηματία με όλο αυτό που σημαίνει ΠΑΟΚ. Να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο Σαββίδης και τι σκέφτεται ΠΡΙΝ αναλάβει την ΠΑΕ. Να καταλάβει βέβαια και εκείνος ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι απαιτήσεις υπάρχουν για μία καλή… συνεννόηση με τον κόσμο του.

Πολύ φοβόμαστε ότι όλα αυτά δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε αυτονόητα…
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: