Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Παπάζογλου: «ΟΦΗ όπως ΠΑΟΚ»

Ο Θανάσης Παπάζογλου, μετά τη χθεσινή λύση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, σήμερα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα ο υψηλόσωμος επιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες τους δηλώσεις για τη συμφωνία με τη -διαφαινόμενη- νέα του ομάδα, σημειώνοντας πως ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ.


Για το τι ευελπιστεί από τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπως ήταν ο ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτήν την φορά να προσφέρω περισσότερα από όσα έδωσα τα τρία τελευταία χρόνια»

Για τους λόγους με τους οποίους πείστηκε να συνεχίσιε την καριέρα του στην Κρήτη: «Μέτρησε στην απόφασή μου ότι ο ΟΦΗ έχει μια μεγάλη ιστορία και ότι πιστεύω πως για την καριέρα μου θα είναι ένας σταθμός. Ολα θα πάνε καλά. Οταν έχεις να αποδείξεις κάτι, είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχεις στόχους στην ζωή σου».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, το γήπεδο είναι ??κλουβί?? και σίγουρα βοηθάει πολύ την ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και υπόσχομαι ότι θα πάνε καλά τα πράγματα



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: