Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τον χαλάει η Μάλαγα;

Η Μάλαγα είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, η λογική θα έλεγε ότι «μακριά από τις ισπανικές ομάδες αυτή την εποχή»...
Τον χαλάει η Μάλαγα;
Όμως εδώ υπάρχουν κάποια δεδομένα που ίσως αλλάζουν τις ισορροπίες. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προτιμά και κάποια από τις άλλες ομάδες, αφού δεν πρόκειται για τρομερά ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ίσως, όμως, η Μάλαγα να μην είναι πια και στα καλύτερά της, όπως μέχρι πριν λίγους μήνες.
Μια χαρά παίκτες έχει η Μάλαγα, αλλά όπως την είδαμε και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, η ομάδα αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Οι παίκτες έχουν πολλά νεύρα, ο Μπουονανότε λίγο έλειψε να πλακωθεί με τους μισούς αντιπάλους του, οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα είναι τεράστια και κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τα φέρει βόλτα. Τις επόμενες μέρες, άλλωστε, μπορεί να αρχίσει να ξεπουλάει παίκτες.
Και σε απόδοση, όμως, δεν έδειξε τρομερά πράγματα. Ειδικά στα μετόπισθεν έχει πολλά προβλήματα. Μπροστά, πάντως, έφτιαξε αρκετές φάσεις, έστω κι αν αρκετές προήλθαν κι από λάθη του Ολυμπιακού. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πάντως. Το ζήτημα είναι κατά πόσο το επόμενο διάστημα θα έχουν το μυαλό τους να παίζουν για την Μάλαγα ή να δούνε τι θα κάνουν για το μέλλον τους.
Απ’ αυτή την άποψη, μήπως τελικά δεν πρέπει να τον χαλάει και τόσο τον Παναθηναϊκό αν βρει την Μάλαγα απέναντί του; Σαν όνομα μοιάζει φαβορί ο ισπανικός σύλλογος και καλύτερα να έπεφτε με μια από τις άλλες ομάδες. Λόγω έκτακτης κατάστασης, πάντως, μπορεί να μοιάζει και με ευκαιρία ότι η Μάλαγα κινδυνεύει με κατάρρευση. Όπως, βέβαια, πολλά εξαρτώνται κι από την απόδοση του Παναθηναϊκού, στην περίπτωση που βρεθεί αντιμέτωπος με τους Ισπανούς.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: