Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Θεοδωρίδης: «Για χορηγός ο Ντίνεφ»

Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του για το θέμα, που προέκυψε με τον Βούλγαρο, Κοσταντίν Ντίνεφ, και τη φερόμενη εμπλοκή του στον Πανσερραϊκό, εξήγησε: «Γνωρίζω το δημοσίευμα από τη Βουλγαρία, ενημερώθηκα. Εμείς συζητάμε να μπει στην ομάδα ως χορηγός. Αν θέλει να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο, έχει καλώς».

Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας που διατηρεί και καζίνο στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα και ιδιαίτερα τις Σέρρες, ενώ πριν χρόνια είχε προχωρημένες επαφές με τη Δόξα Δράμας, αλλά επέλεξε τη Λοκομοτίβ για να επενδύσει. Ο Θεοδωρίδης είπε ακόμη χθες ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον νυν μεγαλομέτοχο της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ότι δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα και να κουβεντιάσουν πιο διεξοδικά για το θέμα.

Παράλληλα, ο Σάμι Μπανγκουρά ανέβηκε στον Λαϊλιά, με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας, όπου ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του και ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Μιχάλης Γρηγορίου με την έλευση του Σάμι Μπαγκουρά αποκτά μια ποιοτική λύση για την επίθεση της ομάδας και βέβαια η συμβολή του στον περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με 10 γκολ σε 19 συμμετοχές ήταν σημαντική. Επίσης, ο Πανσερραϊκός δοκιμάζει τον 25χρονο επιτελικό χαφ, Χούλιο Σαντιγιάν. Πρόκειται για Αργεντινό, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλεϊτ. Θα πρέπει να καταγραφεί ακόμη ότι το ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Μαρίν επανέρχεται στο προσκήνιο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: