Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Παραμένει η διαφορά με Σαββίδη!!

Ούτε στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ιβάν Σαββίδη και του ΑΣ ΠΑΟΚ βρέθηκε η λύση και πλέον ο χρόνος πιέζει και τις δύο πλευρές, όσον αφορά την επικείμενη επένδυση του ομογενή επιχειρηματία στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Τον υποψήφιο επενδυτή εκπροσώπησαν η οικονομική σύμβουλός του και ο νομικός εκπρόσωπός του, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ παρέστησαν στη συνάντηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας.

Η πρόταση Σαββίδη είχε διαφορές σε σχέση με χθες, αναφορικά με τις παραχωρήσεις που θα δώσει στον ΑΣ αν αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Συγκεκριμένα έγινε πρόταση για καταβολή 600.000 ευρώ χωρίς καμία επιπλέον παραχώρηση που έχει να κάνει με το σούπερ μάρκετ κάτω από τη Θύρα 5, αλλά και τα κυλικεία του γηπέδου που βρίσκονται στα χέρια του Ερασιτέχνη.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατσαρής συμφώνησε με τις 600.000 ευρώ, αλλά αντιπρότεινε και την παραχώρηση του σούπερ μάρκετ και των κυλικείων, ωστόσο οι εκπρόσωποι του Σαββίδη είχαν εξουσιοδοτηθεί να παραθέσουν ως πρόταση μόνο το προαναφερθέν χρηματικό ποσό.

Πλέον ο ομογενής επιχειρηματίας αναμένεται να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο «κόλλημα», προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες και να βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν...

Μέχρι την Παρασκευή τουλάχιστον θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα που έχουν οριστεί στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, αφού την επόμενη εβδομάδα οι κυπριακές τράπεζες (όπου βρίσκονται τα κεφάλια της εταιρίας Σαββίδη) θα είναι κλειστές λόγω αργίας. Θυμίζουμε πως η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λήγει στις 16 Αυγούστου.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: