Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τρίτο ραντεβού σήμερα!!

Το αν συμφέρει η όχι τον ΠΑΟΚ η εμπλοκή του Απόστολου Τσιπίδη, το αν συντρέχουν λόγοι ανυσηχίας, το αν υπάρχει προβληματισμός, αφορά μόνο την ίδια την ΚΑΕ. Ας ασχοληθεί ο Πρέλεβιτς, ο Γαλατσόπουλος (έμπειρος πλέον...), ο Πολυχρονιάδης και οι άλλοι... Εφόσον κρίνουν ότι πρέπει να προχωρήσουν ας το κάνουν. Θα έχουν την ευθύνη και για το καλό αποτέλεσμα και για το άσχημο. Διοίκηση είναι.

Περί της ταμπακιέρας... Έτσι όπως παρουσίασε ο κ. Τσιμπίδης στο «Μetrosport» την κατάσταση, το θέμα έχει τελειώσει, υπάρχει συμφωνία. Ο ίδιος κάνει λόγο περί ανάληψης του μάνατζμεντ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. «Έχουμε συμφωνήσει. Θα μιλήσουμε το απόγευμα της Τετάρτης για τα οριστικά. Αποφάσισα να επενδύσω στον Μπάνε με τον οποίο μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε κοινούς γνωστούς και συγγενείς. Μου αρέσει το πως σκέφτεται, λέει τόσα έχω τόσα δίνω, αν δεν θέλεις, δεν πειράζει, θα πάω σε άλλα. Στο ραντεβού ήταν απρόντες και οι ιδιοκτήτες δύο εταιριών που εκπροσωπώ, ενώ έχουν συμφωνήσει στοι πλάνο και 30 μικροί χορηγοί, που μπορούν να φέρουν 60 χιλ. ευρώ. Με τις άλλες εταιρίες και την δική του, το ποσό της χορηγίας θα φτάσει τα 150-200 χιλ. ευρώ» έλεγε στο «Μetrosport» ο κ. Τσιπίδης, ο οποίος θεωρεί συμφέρουσα την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Βαλκανική λίγκα, λόγω επιχειρηματικών ενδιαφερόντων σε Βουλγαρία, Σκόπια και Σερβία. «Θα μπορέσουμε να έχουμε χορηγίες και από εταιρίες αυτών των χωρών» πρόσθεσε. Και πολλές ακόμα σκέψεις εξέφρασε ο κ. Τσιπίδης... Μένει στην ΚΑΕ να κάνει σοβαρά βήματα, να ελέγξει, να θέσει ασπίδες προστασίας, να εξασφαλιστεί από κάθε πλευρά. Το παρελθόν το διδάσκει αυτό.
Όσο για την εταιρία που αναφέρει ο κ. Τσιπίδης. Πρόκειται για την Beauty House της Bamitex, εταιρία λευκών ειδών με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Σερρών.

O Μπάνε Πρέλεβιτς ερωτώμενος το μεσημέρι είπε... «Έχουμε πει ότι η πόρτα είναι ανοικτή για όποιον θέλει να βοηθήσει. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, τώρα τον γνώρισα. Είπε ότι μπορεί να βοηθήσει, θα ξαναβρεθούμε για να δούμε πως». Όσο για τον Γιάννη Πολυχρονιάδη που επίσης ήταν παρόν στα δύο ραντεβού...; «Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και πρέπει νάμαστε προσεκτικοί. Μακάρι να φέρει χορηγίες, θα έχει την προμήθεια του. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε τώρα, πρέπει να δούμε πρώτα. Όποιος μπορεί να φέρει χρήματα στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα μάνατζμεντ, ούτε υπάρχει συμφωνία. Προσωπικά έμαθα από την δική μου δουλειά να ακούω 10 και να δίνω βάση σε ένα. Πάντως δεν καταλάβαμε πως θα βάλει χρήματα. Βέβαια καμμιά φορά η πρώτη εντύπωση δεν ταιριάζει με αυτό που πραγματικά υπάρχει. Θα συναντηθούμε αύριο (σ.σ σήμερα) και θα δούμε τι θα γίνει». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπέυθυνος της Beauty House που συνόδευε τον κ. Τσιπίδη πρότεινε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πουλά προιόντα της εταιρίας του (πετσέτες, σεντόνια, μπουρνούζια) με το σήμα του ΠΑΟΚ και γενικώς στην ΚΑΕ ικανοποιήθηκαν με αυτό που άκουσαν, αλλά και με την επαφή με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: