Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Λίπι: «Μπροστά από όλους η Γιουβέντους»

Λίπι: «Μπροστά από όλους η Γιουβέντους»
Φαβορί για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρτσέλο Λίπι στην «Gazzetta dello Sport». Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας τόνισε ότι, ακόμα και αν δεν κάθεται στον πάγκο της ομάδας ο Αντόνιο Κόντε, η ομάδα μπορεί να δείξει χαρακτήρα και να παρουσιάσει όσα κάνει στις προπονήσεις.

«Δεν νομίζω ότι η ποινή του (Αντόνιο) Κόντε θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Γιουβέντους. Ο Αντόνιο (Κόντε) ασχολείται αρκετά με την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες, ακόμη και αν δεν είναι μέσα στους αγώνες, η δουλειά που κάνει μέσα στην εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ξέρω τον Αντόνιο ως άνθρωπο είναι ειλικρινής και σοβαρός. Δεν νομίζω ότι έχει κάνει κάτι κακό», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Ναι, πιστεύω ότι η Γιουβέντους είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια άλλη ομάδα που να είναι τόσο δυνατή όσο αυτή. Η Νάπολι έχει βελτιωθεί αρκετά, στην Ίντερ τελείωσε ένα κύκλος και αρχίζει ένας άλλος. Η Μίλαν έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές πωλήσεις, αλλά χωρίς κάποιο αισιόδοξο πλάνο. Η Ρόμα έχει ανέβει επίπεδο σε ό,τι αφορά την προπόνηση. Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους είναι πιο μπροστά από όλες».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: