Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

«Το θέλαμε και οι δύο»

«Το θέλαμε και οι δύο»
Τους λόγους που οδήγησαν στη συγχώνευση του Εθνικού με τη Γλυφάδα εξήγησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Αλέξης Αγγελόπουλος. «Το θέλαμε και οι δύο. Εμείς δεν θέλαμε να βρεθούμε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για τη συγχώνευση Εθνικού – Γλυφάδας:
«Για να γίνει ένας γάμος υπήρξε απορρόφηση με τη Γλυφάδα. Το θέλαμε και οι δύο. Εμείς θέλαμε να μην βρεθούμε στα ερασιτεχνικά …σαλόνια. Μας βοήθησε η Γλυφάδα. Οι άνθρωποι της είχαν το όραμα και υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να συμπορευτούμε από του χρόνου».

-Για την ονομασία της νέας ομάδα που θα παραμείνει Εθνικός:
«Όταν απευθύνεσαι σε κάποιους με τον σεβασμό που τους αρμόζει τότε μπορούν να βλέπουν τα πράγματα όπως είναι. Υπάρχει ένας Εθνικός με τόσα χρόνια ιστορίας. Εκτιμήθηκε αυτό πως οι συμπαίκτες θα προσφέρουν εμπράκτως σε αυτό και έτσι επήλθε η συμφωνία».

-Για τους στόχους:
«Δεν πρόκειται να τρελαθούμε για να εκτοξεύσουμε το μπάτζετ. Είσαι Εθνικός όμως και πρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Με ένα πλάνο σωστό και βήμα-βήμα θα γίνει αυτό που ονειρεύομαι για να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία.
Όταν διοικείς έναν μεγάλο σύλλογο τότε θέλεις όλα να γίνονται όπως τα έχεις ονειρευτεί. Σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά κάποια πράγματα και να έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια.
Όταν η ομάδα είχε μια δυναμική συγκεντρώναμε πάνω από 1500 εισιτήρια. Ο κόσμος είναι διψασμένος αλλά πρέπει να το θέλει και ο ίδιος και η ομάδα να τον ωθεί να πάει στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα επίπεδο σε όλους τους τομείς».

-Για την συγχώνευση με τον ΑΟ Μάνης.
«Μερικές υπάρχει το η χείρον βέλτιστο . Εάν δεν υπήρχε αυτή τη συγχώνευση μπορεί να ήμασταν σε χειρότερη κατάσταση. Τώρα δικαιολογώ κάποιες συμπεριφορές που άλλοτε δεν θα μπορούσα να φανταστώ.

-Εάν υπάρχουν σκέψεις για έδρα το «Γ. Καραϊσκάκης»
«Έτσι όμως όπως είναι οι σημερινές συνθήκες είναι ουτοπία να σκεφτούμε. Το όνειρό μου είναι να δω ένα μικρό Καραϊσκάκη μπλε-άσπρο. Να στεγάσει το σωματείο. Να έχει χώρους για τις ακαδημίες και για τα ερασιτεχνικά του σωματεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: