Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ελπίζει σε παράταση από την ΕΕΑ ο Άρης!!

Την Πέμπτη (9/8) θα εξεταστεί ο φάκελος του Άρη, και των άλλων ΠΑΕ, από την ΕΕΑ, με τους «κίτρινους» να ελπίζουν σε νέα παράταση.
Ο Άρης δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, όπως και άλλες ομάδες, και ελπίζει πως θα δοθεί λίγος έξτρα χρόνος για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η τροπολογία για προσωρινή έκδοση φορολογικής ενημερότητας δεν πέρασε από την Βουλή, που θα ανοίξει στις 27/8, και γίνονται διεργασίες να βρεθεί λύση.
Πάντως, την Τετάρτη (8/8) οι διοικούντες των «κίτρινων» θα πάνε στην εφορία, προκειμένου να διαπιστώσουν το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβάλουν για να πάρουν την ενημερότητα. Αν ισχύει το ποσό των 820.000 ευρώ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αν το ποσό κυμαίνεται στα 500.000 ευρώ, τότε θα γίνει προσπάθεια να δοθεί στη ΦΑΕ ως εγγύηση η χορηγία από τον ΟΠΑΠ.
Εξάλλου, χωρίς την φορολογική ενημερότητα, ο Άρης δεν μπορεί να επικυρώσει τις μεταγραφές που έχει κάνει. Κι αυτό προκαλεί συζητήσεις στην Super League και την ΕΠΟ που αναζητά λύσεις. Είτε να δοθεί μικρή παράταση στη μεταγραφική περίοδο, είτε λόγω των «ειδικών συνθηκών», να επικυρωθούν μεταγραφές με την αίρεση να κατατεθεί η ενημερότητα.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: