Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πίρλο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι»

Πίρλο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι»
Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στην Νάπολι είναι οι παίκτες της Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο κατά την άφιξη των «μπιανκονέρι» στην Κίνα για την διοργάνωση. Επίσης, ο διεθνής χαφ αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση της «Γιούβε» για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων που έχει τη φετινή σεζόν.

«Έχουμε φτάσει εδώ με μεγάλο ενθουσιασμό. Έχουμε πολλούς θαυμαστές στην Κίνα και είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Η διοίκηση τα έχει πάει καλά στην μεταγραφική αγορά του καλοκαίρι και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε στο Champions League με την φιλοδοξία της πρόκρισης από τη φάση των ομίλων», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος παίκτης και μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα μεγάλο μέρος των αγώνων της χωρίς τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της:

«Εμείς σκεφτόμαστε ό,τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς χρειάζεται να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να μην ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ζητήματα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: