Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο Λουρόπουλος πρόεδρος στον ΟΠΑΠ!!

Ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Κωνσταντίνος Λουρόπουλος ανέλαβε την θέση προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΟΠΑΠ ΑΕ ύστερα από σχετική απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Ο Λουρόπουλος πρόεδρος στον ΟΠΑΠ
Ο Λουρόπουλος θα διαδεχθεί τον Γιάννη Σπανουδάκη στον ΟΠΑΠ. Ο εν λόγω οικονομολόγος είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, όπως αποφάσισε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Η κύρια ειδικότητά του είναι η πληροφορική και η οργάνωση των επιχειρησιακών διαδικασιών. Ο Κωνσταντίνος Λουρόπουλος είναι γεννημένος το 1953 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Professional Education Division της Arthur Andersen-Chicago.
Άρχισε να εργάζεται το το 1979 στην Arthur Andersen ως ελεγκτής. Στην Andersen ήταν επί 13 χρόνια μέλος της διοικητικής ομάδας, ως ανώτατος διευθυντής. Το 1991 ίδρυσε το ελληνικό γραφείο της Andersen Consulting (που τώρα ονομάζεται Accenture). Τη διετία 1998 -1999, συνεργάστηκε με την Ernst & Young ως Partner.
Εκεί ήταν επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ακόμα έχει δουλέψει ως σύμβουλος με πολλές μεγάλες ελληνικές τράπεζες καθώς και με οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όχι μόνο.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: