Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Βλάχος: «Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος ανέφερε πως η ΑΕΚ χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση.
Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της Ένωσης, μετά το τέλος του φιλικού με την Ρέξαμ, υποστήριξε πως οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται ακόμα δουλειά, πίστη και υπομονή, ωστόσο, διέκρινε τεράστια βελτίωση, καθώς είδε πως βγήκαν φάσεις που δουλεύονται στις προπονήσεις.
«Είμαστε μπουκωμένοι. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Το 3-1 δεν έχει σημασία για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά κι ελπίδα στον κόσμο, που είναι μόνο στη στενοχώρια».
Τέλος, ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλες τις γραμμές: «Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: