Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

«Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Αστέρα»

«Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Αστέρα»
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Μαρίτιμο, όπως δήλωσε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Πέδρο Μάρτινς, εν όψει του ματς της Πέμπτης ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση, δουλέψαμε καλά και μπορεί να μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο για το ματς με τον Αστέρα. Ο αντίπαλός μας είναι μία τυπική ομάδα της Ελλάδας, που παίζει δυναμικά. Το παιχνίδι δεν θα είναι για μας εύκολο, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες πρόκρισης», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Εμείς σε κάθε περίπτωση πάμε στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη, χωρίς όμως και η ισοπαλία να είναι κακό αποτέλεσμα για μας. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στη Μαδέιρα και απώτερος στόχος μας είναι παρουσία στους ομίλους».

Στα καθαρά σγωνιστικά, ο Πέδρο Μάρτινς μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς την Τετάρτη στην Αθήνα καιθα μεταβούν οδικώς στην Τρίπολη.

Ο προπονητής της Μαρίτιμο πήρε το ρίσκο και συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μιράντα, παρότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.


Αναλυτικά, η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σαλίν, Ρικάρντο

Αμυντικοί: Μπρίγκελ, Σεμέδο, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγιέρμε, Ιγκόρ Ρόσι, Λουίς Ολίμ, Ρούμπεν Φερέιρα

Μέσοι: Ράφαελ Μιράντα, Ζοάο Λουίς, Ροντρίγκο Αντόνιο, Ρούμπεν Μπιγκίντο

Επιθετικοί: Έλντον, Ιμπραΐμ, Ντανίλο Δίας, Φιντέλις, Αντίλσον


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: