Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τσάμπα πράγμα...!!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται, λέει, για τον Χάιντσε της Ρόμα και υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει τη μεταγραφή. Ο Αργεντινός αμυντικός μπορεί να μείνει ελεύθερος, βλέπετε...
Τσάμπα πράγμα...
Όπως διαβάζουμε σήμερα στον "Γαύρο", ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη της κλάσης και της εμπειρίας του Χάιντσε και μπορεί να προχωρήσει το θέμα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Βασίλη Τορισίδη.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ότι αν το επιθυμεί (αν έχει κάποια συμφέρουσα πρόταση) μπορεί να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση.
Ο λόγος που η Ρόμα δεν ζητάει κάποιο αντίτιμο είναι ότι θα μπορέσει να διαθέσει στο μπάτζετ της τα χρήματα του συμβολαίου του.
Το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Χάιντσε έχει εκδηλωθεί από την πλευρά της Μπολόνια, η οποία όμως δεν μπορεί να του κάνει πρόταση άνω των 650.000 ευρώ το χρόνο, λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να "χτυπήσει" τον παίκτη προσφέροντας μόνο ένα καλό συμβόλαιο, αν βεβαίως ο ίδιος επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: