Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νέα άρνηση για Μόντριτς στην Ρεάλ!!

Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς συνεχίζουν να μην αποφέρουν αποτέλεσμα, με την τελευταία πρόταση των Ισπανών να φτάνει τις 38 εκ. λίρες.

Η Τότεναμ παραμένει ανένδοτη και αρνήθηκε το συγκεκριμένο ποσό, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι, έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένως ότι δεν δέχεται πρόταση που είναι κάτω από τις 40 εκ. λίρες. Επιπλέον έχει ζητήσει τα περισσότερα χρήματα να δοθούν ως προκαταβολή και αυτές οι απαιτήσεις είναι δεδομένο πως αποτελούν «αγκάθι» στη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες των «σπερς» δεν... καίγονται να τον πουλήσουν, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει σε τέσσερα χρόνια. Η Ρεάλ, όμως, δεν φαίνεται να παρατάει τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς αναμένεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αν τελικά το deal δεν πραγματοποιηθεί, τότε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα προσπαθήσει να αλλάξει την πρόθεση του Μόντριτς να αποχωρήσει από το «Γουάτι Χαρτ Λέιν», με τον 26χρονο μέσο τη δεδομένη χρονική στιγμή να επιθυμεί απεγνωσμένα την ένταξή του στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: