Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ισονομία, αλλιώς αποχωρεί ο Ίκαρος Καλλιθέας!!

Ανακοίνωση στήριξης στο νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, εξέδωσαν οι διοικούντες τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως δεν είναι υπέρμαχοι ούτε των μεγάλων εγγυητικών ούτε των σκληρών όρων και κανόνων, απαιτούν ισονομία και αξιοπιστία στο νέο πρωτάθλημα και δηλώνουν πως εφόσον δεν ισχύσει η νομιμότητα θα παραδώσουν τις μετοχές της ΚΑΕ και θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Θανάση Δούνη, έχει ως εξής: «Όπως στη χώρα μας επί χρόνια ξοδεύαμε περισσότερα από ό,τι παράγαμε, με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε, έτσι και στο μπάσκετ, που αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας και της ελληνικής οικονομίας, πολλοί είχαν συνηθίσει σε απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας, με πολύ περισσότερα έξοδα από ό,τι έσοδα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί. Δεν είμαστε υπέρμαχοι ούτε των μεγάλων εγγυητικών ούτε των σκληρών όρων και κανόνων. Είμαστε όμως υπέρμαχοι της τήρησης από όλους με απόλυτη ακρίβεια των όποιων κανόνων για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Απαιτούμε ισονομία και αξιοπιστία. Θέλουμε ο καθένας να κάνει τις κινήσεις που ορίζεται να κάνει από τον κανονισμό πρωταθλήματος και να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει. Ο Ίκαρος στηρίζει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γ. Χαλβατζάκη, σε οποιαδήποτε κίνηση προς τη μεριά της νομιμότητας, της ισονομίας και της αξιοπιστίας και δηλώνει με αίσθημα ευθύνης ότι σε αντίθετη περίπτωση θα έχει δύο επιλογές…
1ον) Να παραδώσει τις μετοχές της ομάδας σε ανθρώπους που γνωρίζει πως θα φέρουν το σύλλογο από την απόλυτη νομιμότητα στην απόλυτη ανομία, για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός.
2ον) Να αποσυρθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα της Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: