Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Όλοι για Σακό!!

Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαμαντού Σακό εξετάζει πολύ σοβαρά την έξοδό του από το «Παρκ Ντε Πρενς» αυτό το καλοκαίρι, εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει μετά την απόκτηση του Τιάγκο Σϊλβα. Μάλιστα δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για το χειρισμό του από τον Κάρλο Αντσελότι κατά το πρώτο εξάμηνο του Ιταλού τεχνικού στο Παρίσι.

Το γεγονός αυτό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως από την Αγγλία. Ήδη οι ιθύνοντες της Μίλαν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ παράλληλα και η Λιλ «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωσή του.

Από το νησί η Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ, αλλά και η Άρσεναλ παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και θα κινηθούν για τον Γάλλο υπό προϋποθέσεις.

Οι «κανονιέρηδες» θα κινηθούν για τον Σακό μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι Σκιλασί και Τζουρού, ενώ ο Μπρένταν Ρότζερς έχει εισηγηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, αν ο Άγγερ δοθεί σε μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα που έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον Δανό.

Τέλος, η Νιούκαστλ έχει ανοίξει πολλούς διαύλους επικοινωνίας με τη Γαλλία το τελευταίο διάστημα, όμως το κασέ της δύσκολα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νυν αμυντικού των Παριζιάνων.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: