Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τιάγκο Σίλβα: «Ήθελα να μείνω στην Μίλαν»

Τιάγκο Σίλβα: «Ήθελα να μείνω στην Μίλαν»
Τι κι αν ο Τιάγκο Σϊλβα θα αμείβεται πλουσιοπάροχα από αυτή τη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, προσθέτοντας περίπου 185 χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα στο λογαριασμό του. Ο Βραζιλιάνος παίκτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο για αυτόν κι ότι ήταν αποκλειστική απόφαση της διοίκησης να μεταγραφεί στο γαλλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ροσονέρι» ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο άφησε το «καμπιονάτο»:

«Ήθελα να μείνω στην ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, το είχα πει σε όλους αυτό, για αυτό και είχα ανανεώσει άλλωστε» δήλωσε ο Σίλβα, για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι μισθοφόρος! Το Μιλάνο ήταν το σπίτι μου. Όμως καταλαβαίνω πως η Μίλαν είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έπρεπε νε με δώσει».

Ο Σίλβα δεν παρέλειψε να κάνει και κάποιες εκτιμήσεις για το μέλλον της προηγούμενης ομάδας του: «Η Μίλαν έχασε πολλούς παίκτες φέτος, ουσιαστικά χρειάζεται να ξαναχτιστεί από την αρχή. Δε θα είναι εύκολο, όμως ο Αλέγκρι είναι έξυπνος και ικανός προπονητής και ξέρει πώς να επιλύει καταστάσεις».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: