Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πωλούνται μετοχές της Γιουνάιτεντ!!

Πωλούνται μετοχές της Γιουνάιτεντ!
Περισσότερο από το 10% του μετοχικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αλλάξει χέρια το επόμενο διάστημα, με την οικογένεια Γκλέιζερ να ανακοινώνει την πώληση του συγκεκριμένου μεριδίου, μέσα από τις διαπραγματεύσεις στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου αλλάζουν το αρχικό τους πλάνο, σύμφωνα με το οποίο ολόκληρο το πακέτο των μετοχών της Γιουνάιτεντ θα διαπραγματεύονταν στον Dow Jones.

Πλέον, οι Γκλέιζερς θα «ρίξουν» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 10% των μετοχών και ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να αποκομίσουν 300 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, ενώ αρχικά υπολόγιζαν τα έσοδα να τα διαθέσουν στην αποπληρωμή των δανείων και το χρεών που βαραίνουν τους «κόκκινους διαβόλους», αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει πλέον. Τα μισά από τα 300 εκατομμύρια αναμένεται να μπουν στα ταμεία των πιστωτών του συλλόγου, ενώ τα υπόλοιπα θα καταλήξουν απευθείας στους προσωπικούς λογαριασμούς των μελών της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται στον αγγλικό Τύπο, αλλά και σε αμερικανικά οικονομικά έντυπα, εάν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί η οργή των οπαδών της Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι …διαβολική!

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: