Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Συνεχείς διαπραγματεύσεις για κεντρικό αμυντικό!!

Στο αποκορύφωμά της έφτασε χθες η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο Γιώργος Γεωργιάδης χειριζόταν το θέμα, αποσκοπώντας στο να καταλήξει θετικά μία από τις περιπτώσεις των ξένων στόπερ, που έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους οι Θεσσαλονικείς.
Μέχρι το βράδυ αποτέλεσμα οριστικό δεν προέκυψε, με συνέπεια οι εξελίξεις να μεταφέρονται για μετά την Πέμπτη, με την επιστροφή της ομάδας από το Τελ Αβίβ.

Η περίπτωση του ενός Πορτογάλου είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο τους «ασπρόμαυρους» και αξίζει να σημειωθεί ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει πει τα καλύτερα ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον ξέρει καλά και έχει ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητές του κι έτσι όταν ρωτήθηκε σχετικά εισηγήθηκε θετικά.

Παράλληλα με τον Πορτογάλο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κι άλλες τρεις περιπτώσεις ξένων κεντρικών αμυντικών, ενώ εναλλακτική λύση αποτελεί πάντοτε ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο πιο προσιτός οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση, και από τη στιγμή που δεν προκύψει κάποια έκπληξη κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους ακόμα περισσότερο από Παρασκευή, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να ενισχύσουν την ομάδα με έναν κατάλληλο στόπερ, που πλέον αποτελεί επιτακτική ανάγκη, μετά τη μετακόμιση του Στέλιου Μαλεζά στο Ντίσελντορφ.

Αναφορικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, στασιμότητα επικρατεί στις υποθέσεις των Σακελλαρίου, Κουρδάκη, Παπάζογλου, ενώ χθες υπήρξε μια ακόμα επαφή με τον Σταύρο Τσουκαλά, με τον οποίο ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επέλθει λύση της συνεργασίας.

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να παρθούν αποφάσεις και για άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για το που θα παραχωρηθούν δανεικοί, με την ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού να είναι αυτή που θα πάρει αρκετούς παίκτες από το Δικέφαλο με τη μορφή του δανεισμού.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: