Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Το "πουλέν" του Κατσαβάκη!!

Ποιος παίκτης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Κατσαβάκη για τη νέα χρονιά.
Το "πουλέν" του Κατσαβάκη!
Στο φετινό νεανικό ρόστερ του Άρη οι παίκτες με παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία που έχουν μείνει στο ρόστερ του Άρη δεν είναι και πολλοί.
Για την ακρίβεια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αθυτονόητο λοιπόν λοτι σε αυτούς θα στηρίξει το πλάνο του για την ομάδα που έχει στο μυαλό του ο Μάκης Κατσαβάκης.
Ένας από αυτούς είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας με τον οποίο ο 59χρονος τεχνικός έχει συνεργαστεί και στον Ηρακλή.

Ο Επανομίτης αμυντικός αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του έλληνα τεχνικού, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ψηφίστηκε πρώτος αρχηγός της νέας χρονιάς. Μετά από μια χρονιά που έπαιξε δεξί μπακ ή και αμυντικό χαφ επί Μασάδο, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στη φυσική του θέση και ο Κατσαβάκης του έχει δώσει το ρόλο του λίμπερο στο σχήμα με τους τρεις στόπερ ποντάροντας στην εμπειρία του, ενώ στο σχήμα με δυο κεντρικούς αμυντικούς πιθανότατα θα έχει παρτενέρ τον Πουλίδο.

Κόντρα στο Παλέρμο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Αρη, κάτι που σχολίασε και ο δημοσιογράφος του ιταλικού καναλιού που μετέδιδε ζωντανά το τουρνουά. Πανταχού παρών πίσω, καθοδηγούσε τους νεαρούς συμπαίκτες του, ανέβαινε στα στημένα, σκόραρε με πέναλτι. Και για τον ίδιο τον Παπαζαχαρία η φετινή, τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον Αρη είναι καθοριστική. Αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα με τη μέση του και έχοντας δουλέψει πολύ το καλοκαίρι, ακόμη και στις διακοπές του, φιλοδοξεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να γίνει το στήριγμα του Μάκη Κατσαβάκη στην άμυνα και να αποδείξει ότι δεν είναι ξεγραμμένος όπως πίστεψαν αρκετοί μετά την δεύτερη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το καλοκαίρι του 2010.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: