Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ικανοποιημένος ο Κόε από την πορεία των Αγώνων!!

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε ο Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Λονδίνο 2012» σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως επισκέφτηκε 16 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις όπου γίνονται αγώνες και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, ενώ οι εθελοντές έχουν κερδίσει τον κόσμο με το χαμόγελό τους και την εξυπηρέτησή τους.
Όσον αφορά στα μετάλλια που έχουν απονεμηθεί μέχρι στιγμής και τα Ολυμπιακά ρεκόρ, τόνισε: «Ήδη έχουν δοθεί 53 χρυσά μετάλλια σε 11 αθλήματα σε 34 χώρες. Έχουμε επίσης 7 παγκόσμια ρεκόρ, εκ των οποίων δύο στην τοξοβολία, δύο στην κολύμβηση, δύο στην άρση βαρών καθώς και 30 Ολυμπιακά ρεκόρ».
Τέλος, αναφορικά με τον αριθμό των θεατών, απάντησε πως είναι ικανοποιημένος, όπως και με την τηλεθέαση που έχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ για την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ξεκαθάρισε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο ιστότοπος των Αγώνων είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής αθλητικός χώρος στον κόσμο. Περισσότεροι από 38 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το σάιτ από την έναρξη των Αγώνων μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Έχουμε δηλαδή ένα μέσο όρο 11 εκ. χτυπημάτων ανά ημέρα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: