Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κατσικάς: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε»

Η συγκέντρωση είναι το «κλειδί» για να φύγει ο ΠΑΟΚ με τη νίκη από το Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα όπως δήλωσε ο Γιώργος Κατσικάς.
Ο νεαρός άσος του «δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως αν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είναι συγκεντρωμένοι τότε μπορούν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ, κάνοντας έτσι την ρεβάνς της Τούμπας ακόμα πιο εύκολη.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Αν την έχουμε, θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα», είπε αρχικά αναφορικά με το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ για τον τρίτο γύρο του Europa League ο Κατσικάς.
Για την υψηλή θερμοκρασία που θα υπάρχει στο Τελ Αβίβ: «Εδώ και ένα μήνα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Ο ΠΑΟΚ πάντα πάει για την νίκη είτε εκτός έδρας, είτε εντός».
Για το αν είναι στόχος να κρατήσει ο ΠΑΟΚ το μηδέν στην άμυνά του: «Σίγουρα. Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω, τότε σίγουρα θα έρθει και ένα γκολ. Δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την ομάδα. Μας έχει πει ο προπονητής για 2-3 παίκτες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο στο βίντεο».
Για τις βλέψεις στο Εuropa League: «Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θέλουμε να πάμε καλά στην διοργάνωση και όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για το αν παίξει ο ίδιος: «Δεν ξέρω αν παίξω, θα είναι όμως μιας μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω εφόσον αγωνιστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: