Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Θέλει "Κάρα" ο Ατρόμητος!!

Και …ξαφνικά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρόμητου φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης. Ναι, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας.
Θέλει "Κάρα" ο Ατρόμητος!
O ρέκορντμαν συμμετοχών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με παρουσίες σε τρεις τελικές φάσεις Euro (2004, 2008, 2012) και στο Μουντιάλ του 2010. Το θέμα προέκυψε τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες των «atromitistas» στο Περιστέρι το εξετάζουν σοβαρά.
Οι «κυανόλευκοι» θέλουν έναν οργανωτή για τη μεσαία τους γραμμή. Ο «Κάρα» θέλει μία ομάδα που θα του προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών (ο Παναθηναϊκός του προσφέρει μονοετές), προκειμένου να κερδίσει μέσω της παρουσίας του την κλήση στην Εθνική και να ελπίζει ότι θα κλείσει την καριέρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Επίσης πολύ σημαντικό για τον ίδιο είναι να παραμείνει στην Αθήνα. Το οικονομικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Οι «πράσινοι», άλλωστε, του προσέφεραν 400.000 ευρώ για έναν χρόνο από εκεί που έπαιρνε 1.000.000. Ενδεχομένως με μία πρόταση 600.000-650.000 ευρώ για κλειστό διετές ο Ατρόμητος να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα με το «αστέρι». Πρόκειται για μια μεταγραφή που αν γίνει θα προκαλέσει πάταγο, δεδομένης της καριέρας του ποδοσφαιριστή σε Ελλάδα (με Παναθηναϊκό), διεθνές επίπεδο (με Εθνική) και Ευρώπη (με Ίντερ, Μπενφίκα).
Στα 35 του ο "Κάρα" βγάζει πάθος, που άλλοι… δεν θα βγάλουν ποτέ. Το είδαμε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: atromitos-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: