Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Διάψευση και από Λίβερπουλ για Κάρολ!!

Διάψευση και από Λίβερπουλ για Κάρολ
Σειρά διαψεύσεων προκάλεσε το ρεπορτάζ του «BBC» που ήθελε τον Άντι Κάρολ να μετακομίζει στο Λονδίνο, αφού μετά τη Γουέστ Χαμ και η Λίβερπουλ αρνείται την ύπαρξη συμφωνίας. «Μόνο για τη Νιούκαστλ φεύγω», φαίνεται να έχει τονίσει στον κύκλο του ο υψηλόσωμος στράικερ.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, η Λίβερπουλ τα βρήκε με τη Γουέστ Χαμ για το δανεισμό του παίκτη, με τους «κόκκινους» να βάζουν στα ταμεία τους 2 εκατομμύρια για τον επόμενο χρόνο και τους Λονδρέζους να έχουν οψιόν απόκτησής του παίκτη με 17 εκατ. λίρες.

Ωστόσο, τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και η Λίβερπουλ αρνούνται τα όσα μετέδωσε το «BBC». Μάλιστα, στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο μάνατζερ του Άγγλου άσου.

Οι «κόκκινοι» αφήνουν να διαρρεύσει ότι ο Κάρολ θα παραμείνει στην ομάδα, εκτός εάν κάποιος σύλλογος καταθέσει κάποια ιδιαίτερα υψηλή πρόταση. Μάλιστα, ο επιθετικός των «reds» θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς, χωρίς να αποκλείεται να συμμετέχει και στους αγώνες της Λίβερπουλ με την Γκόμελ, για το Europa League.

Από την πλευρά του, ο Κάρολ αφήνει να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Γουέστ Χαμ, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει –εκτός από την παραμονή του στο «Anfield»- είναι η Νιούκαστλ. Παρά την πολύ καλή του φιλική σχέση με τον Κέβιν Νόλαν των Λονδρέζων, από το περιβάλλον του Κάρολ βγαίνει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο αγγλικό σύλλογο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: