Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Με νέο χορηγό η ΕΟΚ!

Την έναρξη της τριετής συνεργασίας της με την εταιρία TopTrends Α.Ε., αποκλειστικό διανομέα της Spalding στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε η ΕΟΚ.
Οι μπάλες Spalding θα είναι από εδώ και στο εξής εκείνες που θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό τη σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως και στις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων.
Η ανακοίνωση: «Η TopTrends Α.Ε., αποκλειστικός διανομέας της εταιρίας Spalding στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι για τα επόμενα τρία χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2012-2014) επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Με μπάλες Spalding θα παίζουν όλες οι κατηγορίες των ομάδων της Εθνικής, το Κύπελλο Ελλάδας, οι κατηγορίες Α2, Β’ και Γ’ Ανδρών, καθώς και οι κατηγορίες Α1 και Α2 Γυναικών. Επίσης, με Spalding θα διεξάγονται όλα τα διεθνή φιλικά παιχνίδια που διοργανώνει η ΕΟΚ (διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις» κ.λπ.). Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του δημοφιλούς αθλήματος θα αγωνίζονται πλέον με προϊόντα υψηλούς τεχνολογίας και ποιότητας, αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο του αθλήματος και δίνοντας νέα πνοή στο μπάσκετ στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα Spalding είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την προηγμένη τεχνολογική τους σχεδίαση. H εταιρία Spalding, που από το 1876 είναι ηγέτης καινοτομίας και ποιότητας στα αθλητικά προϊόντα, είναι αυτή που το 1894 δημιούργησε την πρώτη μπάλα μπάσκετ. Η συνεχής εξέλιξή της Spalding με την πάροδο των χρόνων την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και του WNBΑ το 1987. Επίσης, η Spalding είναι η επίσημη μπάλα και σε πολλά άλλα πρωταθλήματα όπως Rucker League, King of the beach tournament κ.τ.λ. Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, επεκτάθηκε δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας την το 2007 ως επίσημη μπασκέτα του NBA.
Λίγα λόγια για την Spalding: Από την ίδρυσή της το 1876, η A.G. Spalding & Brothers αναπτύσσει και εξελίσσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για αθλήματα όπως το baseball, το football, το basket και το golf. Ήταν η εταιρία που δημιούργησε την πρώτη μπάλα μπάσκετ, το 1894. Όταν ο Dr. James Naismith εφηύρε το παιχνίδι το 1891, ζήτησε από τον A.G. Spalding να αναπτύξει την πρώτη μπάλα μπάσκετ, καθώς στην αρχή οι παίκτες ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν μπάλες ποδοσφαίρου! Πολύ σύντομα, οι επίσημοι κανόνες του παιχνιδιού όριζαν ότι «η μπάλα που δημιούργησε η A.G. Spalding & Bros. ορίζεται ως η επίσημη μπάλα του παιχνιδιού.
Από το 1983 μέχρι και σήμερα, η Spalding είναι η επίσημη μπάλα του ΝΒΑ. Φτιαγμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά, και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιδόσεων, η μπάλα μπάσκετ της Spalding έχει επιλεγεί ως η επίσημη μπάλα της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ. Από τη δημιουργία της πρώτης μπάλας μπάσκετ ως την ανάπτυξη της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στις μπάλες NEVERFLAT®, η Spalding συνεχίζει την καινοτομική της παράδοση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.
Top Trends A.E.: Στην Ελλάδα, η Spalding έχει ως αποκλειστικό διανομέα την TopTrends Α.Ε., η οποία επίσης είναι αποκλειστικός διανομέας των SKECHERS, SHAPE-UPS, GOrun MARC ECKO, ECKO RED, ZOO YORK (παπούτσια), RUSSELL ATHLETIC (ρούχα), και STIGA (είδη πινγκ πονγκ), για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το δίκτυο πωλήσεων της TopTrends αποτελείται από 600 περίπου καταστήματα που καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών ειδών και casual κι όσον αφορά στο αθλητικό δίκτυο λιανικής, έχουμε παρουσία και συνεργάτες σε όλα τα εμπορικά κέντρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: