Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ (ξανα)καλεί πρίγκιπα!!

ΑΕΚ (ξανα)καλεί πρίγκιπα
Βοήθεια από έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο σκέφτηκε να ζητήσει η ΑΕΚ.

Μήνες μετά τον δανεισμό -μέσω του οποίου είχε περάσει την πρώτη φάση αδειοδότησης της UEFA- η «Ένωση» θα απευθυνθεί και πάλι στον Αλ Σουνταΐρι.

Σε νέα επικοινωνία που είχε λοιπόν ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Ντέμη Νικολαΐδη του ζήτησε να μεσολαβήσει, ώστε ο πρίγκιπας να διευκολύνει την ΠΑΕ στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Mετά την απόφαση η πληρωμή του άρθρου 44 να μετατραπεί σε προτεραιότητα, η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση των χρημάτων που απομένουν για να πληρωθεί η δόση και η απαιτούμενη προκαταβολή για τη φορολογική ενημερότητα.

Ένα ποσό το οποίο (μετά και τη ρευστοποίηση της περσινής εγγυητικής από τον Ανδρέα Δημητρέλο που έφτασε τα υπάρχοντα χρήματα στο ταμείο στο 1,1 εκατ. ευρώ) εκτιμάται πλέον στις 400.000.

Στην προσπάθεια λοιπόν να τα βρει ο Ανδρέας Δημητρέλος απευθύνθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη. Έχοντας νέα τηλεφωνική επαφή μαζί του και ζητώντας του να μεσολαβήσει, ώστε ο Τούρκι Αλ Σουνταΐρι να διευκολύνει εκ νέου την ΑΕΚ. Όχι με δανεισμό αυτή τη φορά, αλλά δεχόμενος να αποδεσμεύσει τη δόση των 350.000 ευρώ που του έχει εκχωρηθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό από τη δόση του προσεχούς Μαρτίου.

Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος τόνισε στον… νυν πως οποιαδήποτε σχετική συζήτηση με τον πρίγκιπα δεν μπορεί να γίνει μέσω του ίδιου, αλλά μέσω του Χάρη Οικονομόπουλου. Το κατά πόσο, λοιπόν, το αίτημα της ΑΕΚ μπορεί να δρομολογηθεί θα φανεί μετά την επικοινωνία που θα έχει ο Δημητρέλος με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ στην υπόθεση Ψωμιάδη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: