Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η πρόκριση φέρνει μεταγραφή!!

Η επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα για απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού αναμένεται να γίνει πράξη μετά και την οικονομική ανάσα της πρόκρισης. Ο Κουίνσι, ο «έτοιμος» και το... ανοιχτό παράθυρο για μέσο.
Η πρόκριση φέρνει μεταγραφή!
Στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Φορτούνα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άνοιγε τα χαρτιά του στους εκπροσώπους του Τύπου. Μεταξύ των όσων δήλωσε ήταν και η επιθυμία του να έχει ακόμη έναν ακραίο επιθετικό στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η περίπτωση του Κουίνσι είχε καταντήσει... σαπουνόπερα και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε όλα όσα «εργαλεία» θα ήθελε.
Οι μέρες πέρασαν, όποιος και να ερχόταν δύσκολα θα ήταν σε θέση να βρεθεί στην αγωνιστική κατάσταση που έπρεπε και σε συνδυασμό με την στενότητα στα οικονομικά, ο Παναθηναϊκός άφησε στην... άκρη το θέμα μίας ακόμη μεταγραφής, η οποία ήταν σε άμεση συνάρτηση με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το 2-0 και το σχεδόν σίγουρο «τσεκάρισμα» του εισιτηρίου στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει μία μεγάλη οικονομικά ανάσα στο κλαμπ και συνάμα ξαναφέρνει στο προσκήνιο την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού.
Ο Κουίνσι και ο «έτοιμος»
Ο Φερέιρα έχει ήδη έτοιμες κάποιες λύσεις. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα μία από αυτές έχει προχωρήσει αρκετά και είναι στο χέρι του «τριφυλλιού» να τελειώσει θετικά την υπόθεση και να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα. Παράλληλα, πάντα «παίζει» η περίπτωση του Κουίνσι, όσο ο Γκανέζος δεν βρίσκει ομάδα και όσο οι «πράσινοι» δεν κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα την πόρτα της επιστροφής στον Αφρικανό.
«Παράθυρο» για χαφ
Από κει και πέρα, και ανάλογα με την εικόνα και την πορεία του «τριφυλλιού» στην συνέχεια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να κινηθεί και για έναν επιτελικό μέσο. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί σε έναν μεγάλο βαθμό από την οικονομική κατάσταση της ομάδας και φυσικά από την τελική απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: