Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Την Τετάρτη η απόφαση για Εργοτέλη, Παναιτωλικό!!

Την Τετάρτη η απόφαση για Εργοτέλη, Παναιτωλικό
Το πρωί της Τετάρτης 1 Αυγούστου αναμένεται –σύμφωνα με πληροφορίες- να ανακοινωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η απόφαση για την έφεση που έχουν υποβάλει ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός, κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. υπέρ Πανιωνίου και Κέρκυρας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η απόφαση θα είναι απορριπτική, γεγονός που ουσιαστικά καθιστά άνευ αντικειμένου την εκδίκαση της ίδιας υπόθεσης το μεσημέρι της Τετάρτης στην Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας.

Ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός δεν θα καταφέρουν –σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το βράδυ της Τρίτης- να δικαιωθούν στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα σε βάρος του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, τους οποίους έχουν καταγγείλει για πραγματοποίηση παράνομων μεταγραφών και για χρέη που ψευδώς δηλώθηκε ότι καλύφθηκαν.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται το πρωί της Τετάρτης να απορρίψει τις εφέσεις κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών που δικαίωνε Κέρκυρα και Πανιώνιο. Γεγονός που θα αποτελέσει πρόκριμα και για την αντίστοιχη εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου οι δύο ομάδες έχουν προσβάλει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Με την απορριπτική απόφαση του Διαιτητικού, η εκδίκαση στην Εφέσεων καθίσταται ουσιαστικά άνευ αντικειμένου.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν δηλώσει ανοιχτά πως θα κυνηγήσουν την υπόθεση με διάφορους τρόπους (πολιτικά δικαστήρια, ευρωπαϊκά δικαστήρια κτλ), συνεπώς αναμένονται εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας έχει επικυρωθεί, ωστόσο ο συνεταιρισμός έχει ανακοινώσει πως θα σεβαστεί την όποια απόφαση θα διαφοροποιήσει την κατάσταση. Ο Εργοτέλης πάντως έχει προσφύγει δικαστικά και κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: