Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

«Φεύγω για να ζήσω το όνειρό μου»

«Φεύγω για να ζήσω το όνειρό μου»
Ούτε η απόσταση, ούτε τα… κρύα, ούτε τίποτα άλλο δεν χαλάει το όνειρο του Νίκου Καρέλη να παίξει στο εξωτερικό.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στη ρωσική Άμκαρ.

Κι αφού αιτιολόγησε την απόφασή του με το χαρακτηριστικό «όσο νωρίτερα φεύγεις, τόσο περισσότερη δουλειά κάνεις», τόνισε πως (πέραν του οικονομικού) διάλεξε τη Ρωσία επειδή του ταιριάζει και το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέλης στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου

Για το πώς έγινε η μεταγραφή: «Έγινε μια επαφή μέσω του μάνατζέρ μου και πήγα στην προετοιμασία τους στην Πολωνία. Νωρίτερα είχαν δει τα στατιστικά μου και κάποια βίντεο από συμμετοχές μου στη Σούπερ Λίγκα. Από ‘κει και πέρα συμμετείχα σε δυο φιλικά και σε μια προπόνηση, ο προπονητής έκρινε πως θα ήταν καλό να με κρατήσουν και τελικά υπέγραψα».

Για τις ενδεχόμενες δυσκολίες προσαρμογής: «Όντως ακούγεται δύσκολος προορισμός η Ρωσία. Οι δικοί μου από τη μία χαίρονταν για τη μεταγραφή μου, από την άλλη ήθελαν να βάλουν τα κλάματα λόγω της απόστασης. Δεν έχει πολύ κρύο ακόμα, τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη θα είναι τα δύσκολα.

Εγώ όμως πάω για να ζήσω το όνειρό μου, να παίξω ποδόσφαιρο. Όσο νωρίτερα φύγεις για το εξωτερικό, τόσο περισσότερη δουλειά θα κάνεις. Κι ελπίζω παράλληλα να με παρακολουθούν από την Ελλάδα ώστε να μπορέσω να παίξω κάποια στιγμή και στην Εθνική»
.

Για το ρόλο που έπαιξε το οικονομικό: «Όντως είναι περισσότερα τα χρήματα από το να πήγαινα σε κάποια ελληνική ομάδα. Νομίζω όμως ότι μου ταιριάζει αρκετά και το πρωτάθλημα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, με κάθετες μπαλιές και νομίζω ότι θα με ευνοήσει αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: