Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Παραιτηθείτε όλοι για να αναλάβω εγώ"!

To είπε ο Λάμπρος Σκόρδας στη συνεδρίαση της ΚΜΑ και ακολούθησε ο ...χαμός!
"Παραιτηθείτε όλοι για να αναλάβω εγώ"!
Ανω κάτω έγινε η χθεσινή συνεδρίαση της "ΚΜΑ" που διακόπηκε άδοξα σε κλίμα μεγάλης έντασης και δεν πάρθηκε καμία απόφαση!!!
Οι τόνοι ανέβηκαν από πολύ νωρίς με αφορμή την επιστολή που είχε στείλει νωρίτερα ο Λάμπρος Σκόρδας, αμφισβητώντας τους χειρισμούς της διοίκησης.
Από το ξεκίνημα κιόλας της συνεδρίασης ο κ. Σκόρδας απαίτησε (!!!) σε έντονο ύφος από τον πρόεδρο της «ΚΜΑ», Αγγελο Γρόλλιο, να παραιτηθεί (!!!), χρεώνοντάς του λανθασμένους χειρισμούς.

Κάπου εδώ τα αίματα άναψαν επικίνδυνα. Ο κ. Γρόλλιος αντέδρασε σε οξύ ύφος, ενώ θέση πήραν και οι κ. κ. Αλεξανδρίδης, Ζουμπουρίδης που είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο με τον κ. Σκόρδα.

«Να παραιτηθείτε όλοι για να αναλάβω εγώ, έχετε οδηγήσει την ομάδα σε αδιέξοδο» επέμενε με ο κ. Σκόρδας, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη μέσα στην αίθουσα!!! «Εσύ να παραιτηθείς, έχεις χρεώσει την ομάδα και ζητάς από εμάς να φύγουμε. Βάζεις τρικλοποδιές σε ό,τι πάμε να κάνουμε» του απάντησαν εξοργισμένοι τα υπόλοιπα μέλη.

Τελικώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Στη συνέχεια, οι κκ. Γρόλλιος, Αλεξανδρίδης, Ζουμπουρίδης αποχώρησαν από την συνεδρίαση, αφού έβλεπαν ότι η κατάσταση οδηγούταν σε αδιέξοδο. Και κάπως έτσι η συνεδρίαση διακόπηκε άδοξα τα μεσάνυχτα. Αποφάσεις δεν πάρθηκαν και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η «ΚΜΑ» στη μορφή που είναι σήμερα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Χρειάζονται εδώ και τώρα γενναίες αποφάσεις και ριζοσπαστικές. Οι κ. Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ζουμπουρίδης, Ναούμ, Αλεξανδρίδης οφείλουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις που τεχνηέντως δημιουργούν κάποιοι. Από τη στιγμή που είναι πλειοψηφία στο δ.σ κι έχουν ψηφιστεί από τον κόσμο, έχουν την ιστορική ευθύνη να υλοποιήσουν το σχέδιό τους παίρνοντας τις αποφάσεις κατά πλειοψηφία.
πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: