Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσι και μετά το 2016!!

Μπορεί το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι να λήγει σε τέσσερα χρόνια, όμως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα σχεδιάζουν την επέκτασή του. Ο Σάντρο Ροσέλ με δηλώσεις του στο «Catalunya Radio» ξεκαθάρισε πως πρόθεση του ίδιου αλλά και της διοίκησης της ομάδας είναι η παραμονή του 25χρονου Αργεντινού άσου και μετά το 2016.

«Λήγει το 2016, αλλά θα ήταν ανεύθυνο να μην επεκτείνουμε το συμβόλαιό του. Πρέπει να σκεφτούμε για πολλά πράγματα»., είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα ακόμη προς την κατεύθυνση της επέκτασης του συμβολαίου του Μέσι:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα, αλλά όλα ρέουν γρήγορα και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Το τεχνικό επιτελείο σκέφτεται για την επόμενη Κυριακή και εμείς εξετάζουμε περαιτέρω την κατάσταση για το μακρινό μέλλον. Η δουλειά πρέπει να αρχίσει τώρα προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο που λήγει το 2016».

Ο πρόεδρος των Καταλανών ρωτήθηκε και για τον Κάρλες Πουγιόλ, καθώς το συμβόλαιο του αρχηγού των «μπλαουγκράνα» λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την ανανέωσή του.

«Ο Πουγιόλ είναι ένα είδωλο, ένας θρύλος,, είναι ο αρχηγός μας. Θα είναι εκπληκτικό αν τελείωνε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα» σχολίασε.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: