Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Πάμε για νίκη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

«Πάμε για νίκη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν»
Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της Λάτσιο ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη μέσα στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τότεναμ, την οποία ωστόσο χαρακτήρισε από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο έδειξαν πως οι προβληματισμοί των οπαδών της Λάτσιο για τον προπονητή Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ήταν αδικαιολόγητοι. Η ομάδα τους έχει κερδίσει και τα τρία ματς που έδωσε και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παίζοντας, μάλιστα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ ο Βόσνιος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. «Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Τότεναμ, μια δυνατή ομάδα, που έχει το δικαίωμα να ελπίζει πως στο τέλος θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη. Το σίγουρο είναι πως θα τους δυσκολέψουμε πολύ», τόνισε ο Βόσνιος.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Λάτσιο στην Ευρώπη; «Θέλουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο με Παναθηναϊκό και Μάριμπορ, εκτός της Τότεναμ και αυτό μας υποχρεώνει να μαζέψουμε βαθμούς από νωρίς. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και κάθε βαθμός μπορεί να φανεί χρήσιμος. Για αυτό πάμε για τη νίκη στο Λονδίνο την Πέμπτη», σημείωσε ο Πέτκοβιτς.

Πολλοί συνάδελφοί του αναμένεται να προχωρήσουν σε εκτενές ροτέισον. Ο Πέτκοβιτς τι προτίθεται να κάνει; «Ο Κονκό είναι τραυματίας και τη θέση του θα πάρει ο Σκαλόνι. Αυτή θα είναι η μόνη μας αλλαγή. Θα παίξουν αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, οι βασικοί, με άλλα λόγια. Το Γιουρόπα Λιγκ θα το τιμήσουμε, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουμε για κανένα παιχνίδι. Εξάλλου έχουμε το ρόστερ για να πετύχουμε και στο Καμπιονάτο και στην Ευρώπη», απάντησε ο Πέτκοβιτς, που δείχνει να αντιμετωπίζει με σεβασμό, αλλά και σιγουριά το Γιουρόπα Λιγκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: