Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πασσαλής: «Στον Άρη η τρίχα γίνεται... τριχιά»

O Πέτρος Πασσαλής αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη και η αφοσίωσή του στην ομάδα του επιτρέπει να τοποθετείται επί των θεμάτων των "κιτρίνων". Ο βετεράνος άσος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" και μίλησε τόσο για το επικείμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όσο και για την "κόκκινη κάρτα" της διοίκησης του Άρη στον Άγγελο Χαριστέα, αλλά και για τα ταλέντα των "κιτρίνων".

"Η τρίχα γίνεται τριχιά στον Άρη. Ένα εύκολο θέμα, λόγω έλλειψης ηρεμίας στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα καθίσταται δύσκολο. Θα μπορούσε ο προπονητής να συνεννοηθεί με τη διοίκηση και εκείνη να δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στην προπόνηση.

Δεν έγινε κάτι τέτοιο και ο Χαριστέας εκδιώχθηκε, ουσιαστικά, αφού έκανε μια προπόνηση. Δεν ξέρω τι έγινε το καλοκαίρι, αλλά κάθε ομάδα οφείλει να σέβεται την ιστορία της και ο Χαριστέας είναι μέλος της ζωντανής ιστορίας του Άρη. Σε τελική ανάλυση, ο Άρης έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το εν λόγω".

Οσον αφορά την αξία του διεθνούς φορ: " O Χαριστέας και όσοι πήραν το Euro αποτελούν κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η απόφαση του Άρη έχει να κάνει με τα όσα έλαβαν χώρα το καλοκαίρι. Η εσωστρέφεια και η ανησυχία στον Άρη πρέπει να σταματήσει ωστόσο, και ο Άρης να κοιτάξει το παιχνίδι με την Κέρκυρα".

Ενόψει αυτού του αγώνα: "Οι έμπειροι πρέπει να σηκώσουν το βάρος της προσπάθειας, οι μικροί πρέπει να ακολουθήσουν και ο Άρης πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι".

Ο Πέτρος Πασσαλής έπλεξε και το εγκώμιο του Γιάννη Γιαννιώτα και του Σωκράτη Διούδη, αν και δεν θεωρεί ότι έχουν τη δυνατότητα να αναλάβει ηγετικό ρόλο: "Eίναι γρήγορος, έχει καλή επαφή με την μπάλα, αλλά είναι ακόμη μονοδιάστατος. Πρέπει να βάλει κι άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και να δείξει, προϊόντος του χρόνου, την αξία του.

Ο Διούδης είναι καλός χαμηλά, έχει προσόντα για τη θέση του πορτιέρο, αλλά κι αυτός είναι μικρός. Καλοί είναι και οι Νταμαρλής, Οικονομόπουλος και άλλοι, αλλά οι έμπειροι πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: