Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Να σπάσει το ταμπού της έδρας θέλει η Ίντερ!!

Να σπάσει το ταμπού της έδρας θέλει η Ίντερ
Να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Σαν Σίρο θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι, που την παραμονή του αγώνα της Ίντερ με τη Ρούμπιν Καζάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο των «νερατζούρι». Ο Στραματσόνι τόνισε πως το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού η αντίπαλός τους είναι η δυσκολότερη ομάδα του ομίλου.

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο κατέκτησε το 2010. Η περσινή πορεία της στο Καμπιονάτο, όμως, υποχρεώνει την Ίντερ να αγωνιστεί στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο, θεωρεί πως η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τη διοργάνωση και θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι Ευρωπαϊκή διοργάνωση και η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει πρεστίζ σε κάθε σύλλογο. Δεν θα υποτιμήσουμε τη διοργάνωση και θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», σημείωσε ο Στραματσόνι.

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων ξεκινάει για την Ίντερ από το Σαν Σίρο, όπου αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν Καζάν. Παραδόξως αυτό μπορεί να μην είναι καλό για τους Ιταλούς. «Μέχρι τώρα μετράμε τρεις ήττες στην έδρα μας, αλλά μόνο αυτή με τη Ρόμα μας στοίχησε. Οι άλλες, στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Βασλούι και τη Χάιντουκ, δεν μας κόστισαν τον αποκλεισμό. Πρέπει, όμως, να σπάσουμε αυτό το ταμπού. Πρέπει, επιτέλους να κάνουμε νίκη στο Σαν Σίρο, ξεκινώντας από το ματς της Πέμπτης», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Η Ρούμπιν Καζάν μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα; «Η Ρούμπιν έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια, άρα είναι μια στρωμένη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στον καθένα. Για μένα είναι η δυσκολότερη από τους αντιπάλους μας στον όμιλο. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά πρέπει να τους νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μένα», απάντησε ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: