Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το ντέρμπι η Μπάγερν, το… πάρτι η ΜΠΑΤΕ!!

Το ντέρμπι η Μπάγερν, το… πάρτι η ΜΠΑΤΕ
Το σημαντικότερο και πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς, εκείνο δηλαδή που διεξήχθη στο Μόναχο, το πήρε η Μπάγερν επικρατώντας 2-1 της Βαλένθια. Ωστόσο, τις εντυπώσεις από τα ματς του 6ου ομίλου «έκλεψε» η ΜΠΑΤΕ που νίκησε 3-1 την Λιλ μέσα στην Γαλλία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Οι Βαυαροί είχαν τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφεραν να σκοράρουν σε πολύ καίρια σημεία για την εξέλιξη του αγώνα με την Βαλένθια. Ο Σβαϊνστάιγκερ στο 38΄άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό ο Κρόος με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Ντιέγκο Άλβες και έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η ισπανική ομάδα ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Βαλντές στις καθυστερήσεις.



szólj hozzá: Bayern Munich 2-1 Valencia


Συνθέσεις:

Μπάγερν (Χάινκες): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί (46΄Μίλερ), Μαρτίνεθ (69΄Γκουστάβο), Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Πιζάρο (63΄Μάντζουκιτς)

Βαλένθια (Πελεγκρίνο): Ντιέγκο Άλβες, Σισοκό, Ραμί, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο (71΄Βιέρα), Παρέχο, Τ. Κόστα, Ζόνας (63΄Βαλντές), Σολδάδο (88΄Μπαραγκάν)

Στην Γαλλία, έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς καθώς η Λιλ «πλήρωσε» πολύ ακριβά το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών που είχε απέναντι στην ΜΠΑΤΕ από την αρχή του αγώνα. Οι Λευκορώσοι «χτύπησαν» εκπληκτικά στην κόντρα και με τους Βολόντκο (6΄), Ροντιόνοφ (20΄) και Ολέκνοβιτς (43΄) να σκοράρουν… σόκαραν το κοινό των Γάλλων που βρέθηκε μπροστά σε έναν απρόσμενο διασυρμό.

Η Λιλ πίεσε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε μόνο να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Σεντού στο 60ο λεπτό του αγώνα.



szólj hozzá: L1-3B www.fasthighlights.com


Συνθέσεις:

Λιλ (Γκαρσία): Λαντρό, Ντεμπισί (85΄Σιντιμπέ), Ντινιέ, Σεντού, Μπασά, Μπαλμόν, Μαρτέν (46΄Ρο), Μαβουμπά, Παγιέ, Καλού, Ντε Μέλο (46΄Μέντες)

ΜΠΑΤΕ (Γκοντσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Ράντκοφ, Μπορντάτσεβ, Σίμιτς, Πολιάκοφ, Λικτάροβιτς (66΄Σιβάκοφ), Βολόντκο, Χλεμπ, Πάβλοφ (80΄Ρενάν), Ολέκνοβιτς, Ροντιόνοφ (89΄Μοζολέφσκι)

Επόμενη αγωνιστική (2η):

2/10
ΜΠΑΤΕ-Μπάγερν
Βαλένθια-Λιλ




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: