Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Λουτσίανο: «Τα νεαρά παιδιά είναι ότι καλύτερο για το πρωτάθλημα»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και το δίπλωμα προπονητικής που πήρε.

Αρχικά αναφέρθηκε στο δίπλωμα προπονητικής που πήρε:

«Τελείωσε το συμβόλαιο μου με την Καλλονή μετά τα πλέι οφ. Εγώ πήρα το δίπλωμα της προπονητικής και επέστρεψα στην Αθήνα, έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου, πρώτα ο Θεός».

Για το πρωτάθλημα:

«Παρά τα πολλά προβλήματα πιστεύω ότι οι ομάδες προσπαθούν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και να φέρουν καλούς παίκτες. Τα νεαρά παιδιά είναι ότι καλύτερο για το πρωτάθλημα και μακάρι οι ομάδες να κάνουν καλή πορεία με αυτά τα παιδιά».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή επιλογή με τον Δώνη είναι νέος, έχει καταφέρει να δείξει τη δουλειά του απλά θέλει χρόνο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί και καλύτερα , ο Δώνης θα καταφέρει να τον φτιάξει όπως θέλει. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύει πάντα την Ξάνθη, έχει και την στήριξη του κόσμου».

Για την Ξάνθη:

Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και προσπαθεί να κρατήσει τον βασικό της κορμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάζει η ομάδα, όλοι ξέρουν τι έχει καταφέρει η Ξάνθη με τους νέους παίκτες τους οποίους δίνει στις μεγάλες ομάδες. Χαίρομαι για την Ξάνθη που ξαναγύρισε σε αυτό το σκεπτικό να στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της. Η Ξάνθη χρειάζεται πίστη ώστε να καταφέρει να πάει πιο ψηλά.

Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ:

«Όλες οι ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα οικονομικό και κράτησαν τον βασικό του κορμό έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν την δεύτερη θέση. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα, έχει καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυνατότητα, δεν αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές όπως και ο Αστέρας, η Ξάνθη μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: