Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τσάτσος: «Έτοιμο το δίχτυ κόντρα στον Άρη»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τη "θωράκιση" της Τούμπας, έχρισε τον διάλογο ως νούμερο ένα "όπλο" κατά της βίας, αλλά τόνισε ότι το δίχτυ μπροστά στη Θύρα 4 θα ορθωθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

"Έγινε μια εισήγηση για τη "θωράκιση" της Τούμπας και πλέον είναι στο χέρι της διοίκησης να τα εφαρμόσει. Η έλευση του Σαββίδη, πάντως, θα ωθήσει τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προστατεύσουν την ομάδα".

"Όσον αφορά το δίχτυ, δεν καταλαβαίνω πως πήρε τέτοια έκταση αυτή η ιστορία, καθώς ήδη υπάρχει δίχτυ. Το ΔΣ του ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να μπει δίχτυ, το οποίο θα εκτείνεται σε όλη την 4 και αναμένεται να είναι έτοιμο για το ντέρμπι με τον Άρη, προκειμένου να αποτραπεί η ρίψη αντικειμένων".

"Η απόφαση, πάντως, για να ολοκληρωθούν τα έργα εναπόκειται στην κρίση της διοίκησης, ωστόσο απαιτείται χρόνος, καθώς μιλάμε για ένα γερασμένος γήπεδο".

"Το σημαντικότερο όπλο, ωστόσο, είναι η επικοινωνία κι ο διάλογος, προκειμένου να προστατευθεί η ομάδα".

"Γνώμη μου είναι ότι οι οπαδοί που μπήκανε στο γήπεδο κόντρα στη Ραπίντ, κακώς μπήκανε. Μπορεί να είναι ανθρώπινη αντίδραση, αλλά κόστισε στον ΠΑΟΚ".

"Αύριο θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο ντέρμπι με τον Άρη και είναι στο χέρι της διοίκησης το αν θα δώσει εισιτήρια. Εμείς, από την πλευράς μας, οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο, ίσως παρέμβει η πολιτεία και αρνηθεί τη μετακίνηση των οπαδών", ήταν τα λόγια του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Τσάτσου.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: