Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γούναρης: «Ο ΠΑΟΚ έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και πως βλέπει το μεταξύ τους παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μου δίνει ελπιδοφόρα και ωραία εικόνα, θέλει πολύ αγάπη και στήριξη και να πιστέψουν τους νέους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο όταν δουλεύεις και έχεις πίστη μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Χαίρομαι πολύ για τον ΠΑΟΚ που έχει νεαρά παιδιά αλλά θέλει υποστήριξη και αγάπη από τον κόσμο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ και τον πιστεύω. Είχα πει τότε μπράβο στον Δώνη που είχε πει ότι η ομάδα πρέπει να κυνηγάει τίτλους κάθε χρόνο. Εγώ πληγώθηκα όμως όταν ο Δώνης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο είπε ότι οι παίκτες του δεν έχουν ποδοσφαιρική ταυτότητα, είμαι αντίθετος. Ο ΠΑΟΚ έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ θα γράψουν χρυσή ιστορία».

Για την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη πάντα είχε ελληνόπουλα , γέμιζε το γήπεδο και έπαιρνε μεγάλα
αποτελέσματα. Με την Ξάνθη τότε ερχόταν ο Ολυμπιακός και έτρωγε 4-5 γκολ. Οι παίκτες αυτοί αποτελούσαν κεφάλαιο αργότερα για την ομάδα και σκεφτείτε πόσα παιδιά έχει δώσει σε άλλες ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα δεν μπορεί να δίνει συνέχεια παίκτες όπως η Ξάνθη. Έχει άλλη νοοτροπία και δεν έχει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Εγώ χάρηκα και χειροκρότησα την προσπάθεια και ας γίνετε από ανάγκη, τα παιδιά χρειάζονται αυτοπεποίθηση».

Για το πώς περιμένει τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων :

«Πάντα τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήταν ωραία και με καλό ποδόσφαιρο. Πάντα με τον ΠΑΟΚ υπήρχαν και υπάρχουν άριστες και φιλικές σχέσεις. Υπάρχει και ο Βρύζας που έχει παίξει και στις δύο ομάδες. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να είναι φίλοι μέσα σε εισαγωγικά. Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: