Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αποστολίδης: «Aυτόνομος ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Αθλητικού Metropolis και έκανε λόγο για έναν δυνατό ΠΑΟΚ με την έλευση του "πολύ δυνατού οικονομικά και διατεθειμένου να παίξει και πάνω και κάτω από τη μέση" Ιβάν Σαββίδη.

"Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Σαββίδης θα προχωρήσει στη σύσταση δικής του διοίκησης, είτε αυτή είναι αιρετή, είτε είναι Πρωτοδικείου", είπε αρχικά ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Καλά κάνει και κινείται με αργούς ρυθμούς, απλώς ο ίδιος πρέπει να οριοθετήσει ένα πλάνο τριετίας, με προγραμματισμό, ώστε η ομάδα να κάνει Πρωταθλητισμό και να κερδίσει την έξοδο στο champions League. O Σαββίδης πρέπει να κάνει τα πάντα, απ'όλες τις απόψεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να επιτύχει τους στόχους του, ανάλογα με το πλάνο. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν επενδυτή ισχυρό οικονομικά, έχει λύσει το οικονομικό θέμα του και δεν κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας".

Περί Βρύζα, ο Κούλης Αποστολίδης είπε: "Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ο Βρύζας, καθώς δεν τον ζω από κοντά. Έχει δείξει, όμως ότι έχει προσωπικότητα και γνωρίζει το αντικείμενο. Του λείπει η οικονομική άνεση, ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Εξαρτάται, βέβαια, από τον Ιβάν Σαββίδη το αν θα τον επιλέξει δίπλα του".

Τέλος, ο Κούλης Αποστολίδης έθεσε ως μείζον θέμα την αυτάρκεια και τη διάρκεια του ΠΑΟΚ και όχι μια μεγάλη μεταγραφή ή μια συνέντευξη τύπου με διθυράμβους από πλευράς Σαββίδη: "

Αν δεν είσαι αυτοδύναμος, θα εξαρτάσαι από κάποιους άλλους.Εν προκειμένω, ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη δύναμη. Με την παρουσία του Σαββίδη, όμως, ο ΠΑΟΚ ισχυροποιείται και δεν θα χρειάζεται πλέον να επωφεληθεί από άλλους. Θα είναι αυτoδύναμος και ανεξάρτητος".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: