Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Superclasico: «Ζωγράφισε» ο Νεϊμάρ για τη Βραζιλία!! (videos)

Η Βραζιλία επικράτησε με 2-1 της Αργεντινής στο πρώτο φετινό Superclasico, στο οποίο αγωνίστηκαν κυρίως παίκτες από συλλόγους της Νότιας Αμερικής.
Πέρσι οι «σελεσάο» είχαν κατακτήσει το παρθενικό Superclasico, αλλά φέτος θα έχουν δύσκολο έργο. Άλλωστε καλούνται να αντιμετωπίσουν την Αργεντινή στο «Centenario» στις 3 Οκτωβρίου και να υπερασπιστούν το ισχνό 2-1. Θυμίζουμε πως το 2011 η Βραζιλία είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στη Κόρντομπα και είχε επικρατήσει με 2-0 στον επαναληπτικό.
Στην προκειμένη ο Χουάν Μάνουελ Μαρτίνεζ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό και ο Παουλίνιο ισοφάρισε στο 27ο ενός μέτριου πρώτου ημιχρόνου. Το τέρμα του «Μπουρίτο» καταγράφηκε με δυνατό σουτ του σκόρερ, ύστερα από ωραία επιθετική ενέργεια και τελική ασίστ του Κλεμέντε Ροντρίγκεζ. Αυτό του Παουλίνιο προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ και… αδίκησε τους «αλμπισελέστε», που ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα.
Αντίθετα, στο δεύτερο 45λεπτο η Βραζιλία κυριάρχησε και πρόσφερε θέαμα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα μέχρι τις καθυστερήσεις. Τότε ο Νεϊμάρ ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Serra Dourada» της Γκοϊάνα ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Άλλωστε οι φίλαθλοι των δύο χωρών της Νότιας Αμερικής δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις αναμετρήσεις μεταξύ των εθνικών τους ομάδων, ακόμα και όταν δεν συμμετέχουν οι βασικοί διεθνείς σε αυτές.









πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: