Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι άνθρωποι παρακαλούν γονατιστοί να αργήσουν οι παρεμβάσεις Σαββίδη!!

Eπειδή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... βαριούνται να ενημερώσουν τον κόσμο για ορισμένα ενδιαφέροντα ζητήματα, ή φροντίζουν να “περάσουν” όποια πληροφόρηση εκείνοι θέλουν (και όπου θέλουν), επειδή, γενικώς, οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα και ασχολούνται κυρίως με τα κόμπλεξ τους και τις προσωπικές μωροφιλοδοξίες τους, ή για να εξυπηρετήσουν τα “κολλητιλίκια” τους, ας γράψουμε σήμερα ορισμένα πράγματα, που κανείς από την ΠΑΕ δεν θα έχει το θάρρος να τα κοινοποιήσει επίσημα προς τους φιλάθλους της ομάδας.
Του Στέλιου Γρηγοριάδη
Πρώτα-πρώτα, οι περισσότεροι από τους συμβούλους της διοίκησης είναι ευτυχισμένοι για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ιβάν Σαββίδης. Ο λόγος; Είναι απλός. Οταν αποφασίσει ο “Ρώσος” να επιχειρήσει δυναμικές παρεμβάσεις, οι άχρηστοι θα πάνε σπίτια τους. Αν τώρα με ρωτήσετε γιατί κόπτονται να παραμείνουν στη διοίκηση όσο μπορούν περισσότερο, δεν θα ξέρω να σας απαντήσω.

Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Παράδειγμα: Κάποιος από αυτούς πήγε να κλείσει συμφωνία με ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να μένει η ομάδα. Ζήτησε, όμως, για την πάρτη του, να μπορεί να διαμένει σε όποιο ξενοδοχείο της ίδιας αλυσίδας επιθυμεί, σε όποιο μέρος του κόσμου, σε σουίτα και εντελώς δωρεάν! Φυσικά, τον έστειλαν στον αγύριστο, αλλά αυτού του είδους οι αντιλήψεις και οι συμπεριφορές μαρτυρούν ίσως τους λόγους της επιμονής ορισμένων “παραγόντων” του ΠΑΟΚ να μένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες.

Δύο παίρνουν πόδι στα σίγουρα...

Η πρώτη απόφαση που έχει πάρει ο Σαββίδης και θα υλοποιηθεί λίαν συντόμως είναι να “ξηλώσει” τουλάχιστον δύο άτομα από τη νυν διοίκηση. Ο ένας βαρύνεται με την κατάσταση “τουρλουμπούκι” που επικράτησε στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα και ο δεύτερος με διάφορες σαχλαμάρες που έκανε, όπως αυτή, που, σαν παράδειγμα, σας ανέφερα πιο πριν. Δεν ήταν δύσκολο για τον Σαββίδη να αποφασίσει ότι οι ασόβαροι και οι ανεύθυνοι δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ που ο ίδιος οραματίζεται και θέλει να δημιουργήσει.

Υποχρεωτικές οι αυξήσεις, όσο η θέση μένει αρνητική

Πάμε τώρα στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, με θέμα την προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Η ΠΑΕ το ανακοίνωσε χθες αλλά δεν “έκοψε” σε κανέναν εκεί μέσα ότι θα ήταν λογικό να αναρωτιέται ο απλός φίλαθλος γιατί χρειάζονται κι άλλες αυξήσεις, από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει πλέον επενδυτή.

Επειδή εμείς δεν βαριόμαστε να γράφουμε ακόμη και για τα αυτονόητα, όταν πρόκειται να λύσουμε δικαιολογημένες απορίες πολλών φιλάθλων και αναγνωστών, δίνουμε την εξήγηση: Μπορεί όντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαθέτει πλέον επενδυτή, αλλά δεν παύει να είναι αρνητική η οικονομική θέση της, λόγω των υφισταμένων χρεών, που δεν έχουν αποπληρωθεί. Ετσι, είναι υποχρεωτική και αυτή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Μπορεί να προκηρύσσεται εντελώς τυπικά, μπορεί να μην πρόκειται να καταθέσει κανείς ούτε ένα ευρώ, πρέπει, όμως, πρέπει να προκηρυχθεί και να “τρέξει” για να είναι απόλυτα συνεπής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στον σχετικό νόμο.


Ξαναγίνεται “κλουβί” ο χώρος της Θύρας 4

Θα τοποθετηθεί πάλι δίχτυ ασφαλείας στον χώρο της Θύρας 4. Υψους 12 μέτρων, παρακαλώ. Το συζήτησαν και το αποφάσισαν οριστικά χθες στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία δεν πήρε μέρος, για λόγους υγείας, η Ρωσία εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη. Αντί, λοιπόν, να πάμε μπροστά, ξαναπηγαίνουμε πίσω. Η κερκίδα της Θύρας 4 θα γίνει πάλι κλουβί. Θλιβερή και απαράδεκτη εικόνα, που άπαντες όμως αποδέχτηκαν, διότι κανείς δεν είχε την τόλμη ή την ευρύτητα πνεύματος να προτείνει άλλες, πιο πολιτισμένες λύσεις. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, θα μαντρώσουν τον κόσμο στη Θύρα 4 και μ' αυτόν τον τρόπο θα πιστεύουν ότι προσέφεραν υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του.

Αν το καλοσκεφθείτε, πρόκειται για κατάντια. Καμιά σοβαρή και καμιά οργανωμένη ομάδα σε όλο τον πλανήτη δεν μετατρέπει το γήπεδό της σε κοτέτσι για να αντιμετωπίσει τα κρούσματα “καφρίλας”. Απλά, τα βάζει στα ίσια με τους “κάφρους”, τους εξουδετερώνει και τους αφήνει μονίμως εκτός γηπέδου. Οπως ακριβώς έκανε πρόσφατα η Ραπίντ Βιέννης. Ούτε καν τη Ραπίντ μπορεί να μιμηθεί ο Ελληνας ΠΑΟΚ...



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: